|

Kato teftişi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde Kato Dağı’nda PKK’lı teröristlere yönelik 40 gündür operasyonun sürdürüldüğü bölgede incelemede bulundu. Soylu, telefonla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yürütülen operasyon faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Yeni Şafak
04:00 - 29/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 01:07 - 29/05/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​Kato teftişi
​Kato teftişi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde Kato Dağı’nda PKK’lı teröristlere yönelik 40 gündür operasyonun devam ettiği bölgede incelemede bulundu. Özel uçakla Şırnak’taki Şerafettin Elçi Havalimanına beraberinde Jandarma Genel Komutanı Yaşar Güler ile gelen Soylu’yu, Şırnak Valisi Ali İhsan Su ile 23. Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın karşıladı.

KAHRAMANLARA TEBRİK

Havalimanından helikopterle Beytüşşebap ilçesinin 2 bin 900 rakımlı Kato Dağı’na geçen Bakan Soylu, 40 gündür terör örgütü PKK’ya yönelik olumsuz hava ve arazi şartlarına rağmen büyük başarıyla operasyon gerçekleştiren asker ve güvenlik korucularını ziyaret etti. PKK’lı teröristlerin kullandığı tespit edilen 53 mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçiren askerleri tebrik eden Soylu, operasyonla ilgili Tümgeneral Aydın ile Beytüşşebap 8. Jandarma Komando Alay Komutanı Albay Murat Bulut’tan bilgi aldı.

  • ERDOĞAN’A
    BİLGİ VERDİ
  • Bakan Soylu, daha sonra telefonla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yürütülen operasyon faaliyetleri hakkında bilgi verdi.


Tendürek’te sahur sofrası

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ağrı’nın Doğubayazid ilçesinde Tendürek Dağı’nda bulunan Çetenli Jandarma Karakolu’nu ziyaret ederek asker ve güvenlik korucuları ile sahur yaptı.

#Süleyman Soylu
#Ağrı
#Tendürek Dağı
7 yıl önce