|

Kayıp çocuk uyurken bulundu

Şanlıurfa'da, dün kaybolan 10 yaşındaki Mervan Yaşar, jandarma ekipleri tarafından bugün metruk bir evde uyurken bulundu. Evinin yolunu şaşırdıktan sonra kaybolduğunu söyleyen çocuk ailesine teslim edildi.

Dha
00:00 - 17/09/2014 Çarşamba
Güncelleme: 15:24 - 17/09/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Kayıp çocuk uyurken bulundu
Kayıp çocuk uyurken bulundu

İlkokul 4'üncü sınıf öğrencisi Mervan Yaşar, dün Doyumlu Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oynarken ortadan kayboldu. Yakınlarının ulaşamayınca kayıp başvurusunda bulunduğu çocuğu arama çalışmaları için harekete geçildi. Kayıp çocuğun bulunması için seferber olan 35 asker, 10 köy koruyucusu ve 300 mahalle sakini, yaklaşık 30 kilometrelik bir alanda gece geç saatlere kadar arama çalışması yaptı. Bugün sabah erken saatlerde yeniden arama çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri, Büyükördek Mahallesi yakınlarındaki metruk bir evde Mervan Yaşarı uyurken buldu.

Kaybolduğu yerden yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulunan çocuk, kendisini uyandıran jandarmalara dolaşırken kaybolduğunu ve metruk evde uyuduğunu söyledi. Küçük çocuk, jandarmaların haber vermesinin ardından Akziyaret Jandarma Karakolu'na gelen ailesine teslim edildi. Çocuklarına kavuşan Yaşar ailesi fertleri, jandarma ekiplerine teşekkür etti. Jandarma ekipleri ayrıca kaybolan çocuğa okul kırtasiye malzemesi hediye etti.

10 yıl önce