|

Kaymakamlık binasında korkutan patlama

Antalya’da Muratpaşa İlçesi Kaymakamlık binasının bodrum katındaki trafoda bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

10:05 - 2/03/2015 Pazartesi
Güncelleme: 12:00 - 2/03/2015 Pazartesi
DHA
Antalya'da aşırı yüklenmeden dolayı Muratpaşa İlçe Kaymakamlığı'nın elektrik trafosu patladı. Patlama sonrası binayı duman sarınca personel tahliye edildi. Olay, saat 09.00 sıralarında Ali Çetinkaya Caddesi’ndeki Muratpaşa Kaymakamlığı binasında meydana geldi. Binanın bodrum katında bulunan elektrik trafosu, aşırı yüklenmeden dolayı büyük gürültüyle patladı. Patlamanın ardından kabloların yanması nedeniyle tüm binayı duman sardı. Olay yerine itfaiye, polis ve ambulans çağrılırken kaymakamlık çalışanları bina dışına çıkartıldı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri dumanı tahliye etmeye çalışırken, polis ise çevre güvenliğini sağladı.

İtfaiye ekiplerinin çalışmasını izleyen Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, yangının bodrum katta bulanan trafonun patlamasından çıktığını söyledi. Arısoy, "Duman bir anda sarınca personeli bina dışına çıkardık. Korkulacak bir durum yok. Her şey kontrol altında" diye konuştu.
#antalya kaymakamlık
#Kaymakamlık patlama
#Kaymakamlık yangın
9 yıl önce