|

Kaza ayırdı

Mersin İdmanyurdu futbolcusu Mustafa Aydın, nişanlısı Müge Bayrak'la maç sonrası gezmeden dönerken kaza geçirdi. Feci kazada Bayrak yaşamını yitirirken Aydın ağır yaralandı

İzmir
00:00 - 28/09/2010 Salı
Güncelleme: 23:43 - 27/09/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
Kaza ayırdı
Kaza ayırdı

İzmir'in Narlıdere ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Mersin İdmanyurdu futbolcusu Mustafa Aydın'ın kullandığı otomobil direğe çarptı. Aydın'ın yaralandığı kazada nişanlısı Müge Bayrak ise öldü.

Manken Müge Bayrak nişanlısı Mustafa Aydın'ın maçını izlemek için İstanbul'dan İzmir'e geldi. Birinci Lig takımlarından Karşıyaka ve Mersin İdmanyurdu arasında önceki gün oynanan maç, 0-0 sona erdi. Takımında stoper olarak forma giyen Mustafa Aydın, karşılaşmanın hemen ardından takımıyla birlikte kafile ile otele döndü.

OTOMOBİL YAĞMURDA KAYDI

Aydın, burada arkadaşlarıyla bir süre dinlendi. Daha sonra bazı arkadaşlarıyla birlikte yöneticilerden izin alarak otelden ayrıldı. Ronesans Mankenlik Ajansı'na bağlı olarak çalışan nişanlısı manken Müge Bayrak'la (21) buluşan Aydın, Kordonboyu'nda bir süre gezdi. Aydın, takım arkadaşı Fatih Egedik'in ailesine ait 35 HE 088 plakalı otomobili aldı.

Futbolcu, otomobille nişanlısı Müge Bayrak'ın bir arkadaşını Urla'ya bıraktıktan sonra dönüşe geçti. Bu sırada başlayan şiddetli yağmur sırasında direksiyon hakimiyetini kaybeden Mustafa Aydın, Narlıdere İstihkam Okulu yakınlarında bir direğe çarptı. Kaza sırasında Aydın'ın yanında oturan nişanlısı Müge Bayrak, ağır şekilde yaralandı. Genç kız kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Aydın ise Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayı öğrenen futbolcular ve kulüp başkanı Ali Kahramanlı, hastaneye koştu. Kahramanlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Futbolcumuzun durumu ağır. Gerekli müdahaleler yapılıyor, yoğun bakımda. Çok üzüntülüyüz. Bir an önce ayağa kalkıp aramıza dönmesini ümit ediyoruz. Aydın'ın nişanlısının ölümü hepimizi üzdü' diye konuştu.

BAYRAK'IN CENAZESİ İSTANBUL'A GETİRİLECEK

Bu arada kazada yaşamını yitiren Müge Bayrak'ın ölüm haberini kaza yerine gelen polislerin genç kızın cep telefonundan araması üzerine haber alan yakınları, sinir krizleri geçirdi. Genç kızın cenazesinin İstanbul'a getirilerek toprağa verileceği açıklandı.


KABURGASINDA KIRIKLAR VAR

Dokuz Eylül üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan futbolcu Mustafa Aydın'ın yüzünde, kaburgasında ve omzunda kırıklar olduğu belirtildi. Doktorlar, kırıklar yüzünden Aydın'ın akciğer ve karaciğerinin zarar gördüğünü, beyninde travma oluştuğunu ve bilincinin kapalı olduğunu açıkladılar.



14 yıl önce