|

Kiracıları av tüfeğiyle rehin aldı

Adana'da, ev sahibinin oğlu tarafından oturdukları kiralık evde rehin alınan 2 kişiyi polis kurtardı. Etkisiz hale getirilen şüpheli ile olay yerinde polisle tartışan ağabeyi gözaltına alındı.

Yeni Şafak
14:55 - 4/03/2015 Çarşamba
Güncelleme: 12:58 - 4/03/2015 Çarşamba
AA
Merkez Seyhan ilçesi İstiklal Mahallesi'nde elinde pompalı tüfek bulunan kişinin bir evde iki kişiyi odaya kilitleyerek rehin aldığı bilgisi üzerine olay yerine asayiş ve polis merkezi ekipleri sevk edildi.


Olay yerine giden ekipler, Ahmet Böcgün'ü uzun uğraşlara rağmen ikna edemedi. Bunun üzerine eve operasyon düzenlemek amacıyla çelik yelekli ve uzun namlulu silahlı ekipler gönderildi. Diğer ekipler ise sivillerin zarar görmemesi için sokağın giriş ve çıkışlarını kapattı.


Şüpheliyi ikna etmeyi sürdüren ekiplerle Ahmet Böcgün'ün ağabeyi Halil İbrahim Böcgün arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle evin giriş kapısında arbede çıktı. Bu sırada kapıyı açan Ahmet Böcgün diğer ekipler tarafından elinden silahı alınarak etkisiz hale getirildi.


Ekipler, Ahmet ve Halil İbrahim Böcgün'ü gözaltına alırken, odaya kilitlenen ve isimleri belirtilmeyen iki kişi ekipler tarafından bulundukları yerden çıkartılarak ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.


Olayın, Ahmet Böcgün'ün, babası Mehmet Böcgün'ün evindeki kiracıyı çıkartarak kendisinin oturmak istediği ancak babasının karşı çıkması üzerine meydana geldiği belirtildi.
#ADANA
#pompalı tüfekle
#rehin
#polis
#İstiklal Mahallesi'
9 yıl önce
default-profile-img