|

Kırmızı ışıkta infaz

Sarıyer'de lüks aracıyla kırmızı ışıkta beklerken kimliği belirsiz kişilerce kurşun yağmuruna tutulan işadamı Ali Ekber Akgün hastanede can verdi

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/12/2014 Perşembe
Güncelleme: 22:07 - 24/12/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
İstanbul-Sarıyer’de bir iş adamı, lüks aracında uğradığı silahlı saldırı sonucu öldü. Esrarengiz infaz, dün öğle saatlerinde yaşandı. Sen Gayrimenkul Kuyumculuk ve Menajerlik A.Ş.’nin sahibi iş adamı Ali Ekber Akgün, Bentley marka lüks otomobiliyle İstinye Bayırı Caddesi’nde seyrederken, kırmızı ışık nedeniyle yavaşladı. 

EŞİ SANİYE SANİYE İZLEDİ

Bu sırada arkasından gelen bir araçtan inen iki kişi, otomobilin sol ön camından kurşun yağdırdı. Kocasıyla birlikte evden çıkıp aracıyla onu takip eden Hollandalı eşi, saldırıyı saniye saniye izledi. Canını kurtarmak isteyen Akgün, kontrolsüz bir şekilde gaza basınca otomobil kaldırıma çıktı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Akgün, ön koltuğa yığılırken, saldırganlar otomobile hızla olay yerinden uzaklaştı. Hastaneye kaldırılan Akgün kurtarılamadı. MOBESE kameralarından katillerin eşgallerini çıkaran polis, saldırıda kullanılan ve çalıntı olduğu ortaya çıkan aracı terk edilmiş halde buldu.
#İstanbul-Sarıyer
#Ali Ekber Akgün
#MOBESE
9 yıl önce