|

Korkudan evlerine giremiyorlar

Adana''da, evleri yılanların hedefi haline gelince perişan olan Yalçın ailesi, itfaiyeden yardım istedi.

İha
00:00 - 17/09/2014 Wednesday
Güncelleme: 09:45 - 17/09/2014 Wednesday
Yeni Şafak
Korkudan evlerine giremiyorlar
Korkudan evlerine giremiyorlar

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesi''nde evlerine sürekli yılan giren Yalçın ailesi perişan oldu. Son olarak yılanla karşılaşan Ayşe Yalçın, polisi arayarak "Evime yılan girdi bahçemdeki civcivimi de öldürmüş. Korkuyorum bana yardım edin" dedi.

Bunun üzerine bir ekip genç kadının verdiği adrese giderek evi kontrol etti. Ancak polis gelinceye kadar yılan evin etrafındaki boş arazide kayboldu. Bunun üzerine polis, Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı''na bağlı itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine bu kez de itfaiye ekipleri geldi. Ekipler Yalçın''a yılanın nerede olduğunu sordu. Yalçın ise yılanın sürekli eve geldiğini bir süre önce de gelip kendilerinin kovalaması sonucu araziye kaçtığını söyledi. Bunun üzerine itfaiye ekipleri arazideki yılana bir şey yapamayacaklarını, eve girmesi halinde müdahale edebileceklerini söyledi. Ancak ekipler yine de arazide eve yakın yerlerde yılanı bulmak için çalışma yaptı. Yılan bulunamayınca ekipler olay yerinden ayrıldı. Yalçın, sürekli yılan korkusuyla yaşadıklarını, eve girdiğini ve civcivlerini yediğini söyledi.

10 years ago
default-profile-img