|

Küçükçekmece'deki kıskançlık cinayetine dava

İstanbul Küçükçekmece'de kıskançlık nedeniyle sevgilisini ve arkadaşını öldürdüğü öne sürülen kişi hakkında ''kasten öldürme'' suçundan 2 kez müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yeni Şafak
11:42 - 27/03/2015 Cuma
Güncelleme: 09:43 - 27/03/2015 Cuma
AA

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, 12 Ağustos 2014'te arkadaşı Okan Ay ile gezmek için Yenibosna'da buluşan şüpheli Sami Uykuner'i kız arkadaşı Sultan Karaoğlan'ın arayarak, Avcılar'da türkü bara çağırdığı anlatıldı.



Bara giden Uykuner ile Ay'ın, Karaoğlan ile arkadaşı Nihal Karadağ'ın yanlarında başka bir erkek olduğunu gördükleri kaydedilen iddianamede, Karaoğlan'ın kuzeni olarak tanıtılan kişinin, Karadağ'ın eski erkek sevgilisi ve patronu olduğu belirtildi.



Bu durumu öğrenen Uykuner'in sinirlenerek Okan Ay ve Nihal Karadağ ile bardan ayrıldığı ve Gürpınar sahiline giderek içki içtikleri aktarılan iddianamede, Uykuner ve beraberindekilerin, talebi üzerine Sultan Karaoğlan'ı araçla Etiler'den aldıkları ve Yenibosna'ya geldikleri kaydedildi.



İddianamede, Uykuner ile Karaoğlan'ın araçta tartıştıkları ifade edilerek, şüphelinin kız arkadaşının başka biriyle arkadaşlık etmesini hazmedemediği, bu yüzden maktule araç içerisinde küfür ederek, tokat attığı anlatıldı.



Arkadaşlarının araçlarıyla Yenibosna Fidanlığı'na vardıkları sırada şüpheli Sami Uykuner'in tuvalet ihtiyacını gidermesi için aracın durdurulduğu ve şüphelinin araçtan indiği belirtilen iddianamede, olay şu şekilde anlatıldı:



"Uykuner'in ardından kız arkadaşı Sultan Karaoğlan, daha sonra da Nihal Karadağ'ın araçtan indiği ve şüphelinin yanına gittiği, şüphelinin fidanlıktaki trafonun arkasında her 2 maktulün kafasına ateş ettiği, olay yerinde 2 kız arkadaşın öldüğü anlaşılmıştır. Silah sesleri üzerine olay yerine giden Okan Ay'ın şüpheli tarafından tehdit edilerek araca bindirildiği, ertesi gün Okan Ay'ın polis ihbarda bulunması sonucunda şüphelinin yakalandığı tespit edilmiştir.''



İddianamede, şüpheli Sami Uykuner'in ''kasten öldürme'' suçundan 2 kez müebbet hapis cezasına çarptırılması istendi.

#Küçükçekmece
#Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı
#iddianame
#kasten öldürme
#Şüpheli Sami Uykuner
#maktul Sultan Karaoğlan
9 yıl önce