|

Lise öğrencisi 2 müdür yardımcısını bıçakladı

Bursa'da okul yöneticilerinin 'uyuşturucu kullandığı' iddiasıyla polise teslim ettiği 17 yaşındaki Batuhan Y., bugün bıçakla geldiği okulunda camları ve kapıları kırdı, iki müdür yardımcısından Yücel Akçay'ı sırtından, Adnan Ur'u da bacağından yaraladı.

Yeni Şafak
14:37 - 26/03/2015 Thursday
Güncelleme: 12:39 - 26/03/2015 Thursday
DHA

Merkez Osmangazi İlçesi Küçük Balıklı Mahallesi'ndeki Kırcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci sınıf öğrencisi Batuhan Y., iddiaya göre dün okula uyuşturucu madde kullanıp geldi. Bu fark eden öğretmenin şikayeti üzerine okul yöneticileri Batuhan Y.'nin cebinde bir miktar esrar bulunca polisi aradı. Polis tarafından okuldan alınan Batuhan Y.'nin, getirildiği Çocuk Şubesi'nde ifadesi alındı ve hakkında yasal işlem başlatıldı.



BIÇAKLA OKULA GELDİ


Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Batuhan Y., bugün saat 11.00 sıralarında yanına aldığı bıçakla okula geldi. Kapıları yumruklayıp tekmeledikte sonra camları kırmaya başlayan Batuhan Y.'ye okul yöneticileri engel olmak istedi. Batuhan Y. iki müdür yardımcısından Yücel Akçay'ı sırtından, Adnan Ur'u ise bacağından yaraladıktan sonra kaçtı. .


Yaralı müdür yardımcılarından Yücel Akçay çağrılan ambulansla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Adnan Ur ise Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.



Müdür yardımcılarını yaraladıktan sonra okuldan kaçan Batuhan Y. ise cam kırıklarından kolunda ve bacağındaki yaraları tedavi ettirmek için Ayten Bozkaya Spastik Engelli Çocuklar Hastanesi Acil Servisi'ne gitti. Burada yaraları pansuman edilen Batuhan Y., daha sonra çağrılan polislere teslim edildi. Batuhan Y. de Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Batuhan Y., kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Böyle yapmak zorunda bırakıldım" dedi.



Okulda korku dolu dakikalar yaşayan öğrenciler olayın şokundan uzun süre üzerlerinden atamadı. Olayı duyan bir çok veli de çocuklarına bir şey olup olmadığını öğrenmek için okula akın etti.



Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



#lise öğrencisi
#yaralama
#bursa
#bıçaklı kavga
9 years ago