|

Meşal: Sözlerinizi anlamasam da...

Hamas liderlerinden Halid Meşal, AK Parti'nin Konya İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Meşal, "Her ne kadar sizin sözlerinizi anlamasam da kalp dilinizi çok iyi anlıyorum" dedikten sonra salonda büyük coşku yaşandı

13:13 - 27/12/2014 Cumartesi
Güncelleme: 13:29 - 27/12/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Meşal'in açıklamarından satır başları: 
Kudüs'ten Filistin'den selam olsun. Konya halkına selam olsun. Direnişin ve İzzetin sembolü olan Gazze'den sizlere selam olsun. Öyle bir Gazze ki, orası için bu mübarek ülkenin 9 ferdi şehit olmuştur. Allah Türkiye'nin ve Filistin'in, ve İslam aleminin şehitlerine rahmet etsin.

Her ne kadar sizin sözlerinizi anlamasam da kalp dilinizi çok iyi anlıyorum. Çok duyguluyuz fakat şu şekilde tamamlamak istiyorum. Ey Konya halkı şunu iyi bilin, güçlü bir Konya güçlü bir Türkiye güçlü bir Kudüs güçlü bir Filistin demektir.


Türkiye'yi, Türk halkını Sn.Ahmet Davutoğlu ve Sn.Recep Tayyip Erdoğan'dan dolayı kutluyorum.


Nasıl ki geçmiş tarihinde yüzyıllar boyunca halkını Kudüs'ü Aksa'yı Filistin'i koruduysa, inşallah gelecekte de Filistin'i Kudüs'ü tekrar kurtaracağız. 


Kalkınmış Türkiye tüm müslümanlar için güç kaynağıdır. Türkiye'nin ve AK Parti'nin beni kongrelerinde misafir etmesi bizim için büyük bir şereftir. Gelecekte Kudüs'teki kongrelerimizde sizleri aramızda görmeyi umut ediyoruz. 

#meşal
#meşal ak parti
#meşal konya
9 yıl önce