|

Metro kepenk indirdi

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 00:32 - 1/04/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

İstanbul'da 10.40'ta başlayan elektrik kesintisi nedeniyle metro, tramvay ve Marmaray seferleri durdu. Yolcuların bir kısmı duraklarda bekleyişini sürdürürken, duraklarda yoğunluk oluştu. Seferlerin yapılamadığı Marmaray'ın Yenikapı durağı da yolcu girişine kapatıldı. Kesinti nedeni ile Yenikapı-Hacıosman metro hattının Taksim Meydanı'na çıkan durağı tamamen boşaltıldı.



TRAFİK IŞIKLARI ÇALIŞMADI


Durağın kepenkleri indirilirken, buradaki engelli asansöründe bir vatandaş mahsur kaldı. Görevliler, vatandaşı kısa sürede dışarı


çıkardı. Metroya binmek için gelen vatandaşlar alternatif ulaşım araçlarına yönlendirilirken, turistlere de durum hakkında bilgilendirme yapılıyor.



ASANSÖRLERDE KALANLAR OLDU


Kesinti nedeniyle ana arter ve ara sokaklardaki trafik ışıkları çalışmadı. Ulaşımın aksamaması için çaba gösteren trafik ekipleri, ana arterlerde trafik ışıklarının bulunduğu noktalarda aksayan trafik akışını düzenledi. Elektrik kesintisi nedeni ile asansörler çalışmadı ve bazı vatandaşlar asansörlerde mahsur kaldı. İstanbul itfaiyesi, gelen ihbarlar üzerine asansörlerde kalan vatandaşları kurtardı.


#metro
#marmaray
#elektrik kesintisi
9 yıl önce