|

Muhalefet bol kese yarışında

Ulaştırma Eski Bakanı Lütfi Elvan Alanya’da partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı. Muhalefetin bol keseden atma yarışında olduğunu belirten Elvan, “Pazarda yarışa girdiler. ‘Ben asgari ücreti şu kadar yapıyorum’ diyorlar. Biz 13 yıldır hiçbir zaman yapamayacağımız şeylerin sözünü vermedik. Neyi yapacaksak ‘yaparız’ dedik ve yaptık” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 25/04/2015 Cumartesi
Güncelleme: 22:06 - 24/04/2015 Cuma
Yeni Şafak
LOKMAN KOYUNCUOĞLU


Ulaştırma Eski Bakanı ve Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Ak Parti Antalya Adaylarının tanıtım toplantıları için Antalya'daydı. Muhalefetin bol keseden atma yarışında olduğunu belirten Elvan, “Pazarda yarışa girdiler. Bol keseden atıyorlar. 'Ben asgari ücreti şu kadar yapıyorum' diyorlar. Biz 13 yıldır hiçbir zaman yapamayacağımız şeylerin sözünü vermedik. Neyi yapacaksak 'yaparız' dedik ve yaptık” dedi.



“Özellikle milli iradenin ortadan kaldırılması için partilerine ve millete yönelik girişimler olduğunu ifade eden Elvan, “Bu süreçlerde siz dimdik ayakta durdunuz. Bize desteklerinizi verdiniz. 7 Haziran'a kadar geceli gündüzlü, Alanya'da yaşayan kardeşlerimizin düşünce ve görüşlerine bakmaksızın herkesi kucaklayıp, partimize davet edelim. Yaptıklarımızı anlatalım. Biz, vatanımızı, insanlarımızı ve doğamızı seviyoruz” şeklinde konuştu.



TÜRKİYE'YE İSTİKRAR GELDİ


AK Parti dönemiyle Türkiye'ye istikrar geldiğini anlatan Lütfi Elvan, Türkiye'nin dört bir yanını şantiyeye çevirdiklerini söyledi. Sadece Alanya-Gazipaşa arasındaki yola 1 milyar lira harcandığını aktaran Elvan, “Biz geldik ve 2 yıl içerisinde yolu yaptık. Dünyanın en büyük köprülerini yapıyoruz. Dünyada bir ilk olacak üç farklı tünelin yapımına başlıyoruz. Bunu Türk mühendisleri ve Türk işçileri yapacak” dedi.



FAKÜLTE, HASTANE VE YOL MÜJDESİ


Elvan yeni dönem projeleriyle ilgi de Alanyalılara müjdeleri olduğunu söyleyerek; “Alanya'ya güzel bir üniversite kazandırdık Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya'ya hayırlı olsun. Bu üniversiteye bir de Tıp Fakültesi yakışır diye düşündük. Bir Araştırma Hastanesi yapılacak 500 yataklı. Bunu daha sonra Üniversiteye bağlayacağız. Konya- Alanya arasını 2 saate indirecek yeni yol planını hayata geçirdik” diye konuştu.



#Lütfi Elvan
#ak parti
#seçimler
9 yıl önce