|

Mustafa Sarıgül bizi tehdit etti

Şişli Belediyesi’nde entrika bitmek bilmiyor. Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün eşi Nazlı İnönü, Mustafa Sarıgül’ün kendilerini ölümle tehdit ettiğini söyledi. Sarıgül, bunu yalanladı. Jet cevap ise Hayri İnönü'den geldi

Yeni Şafak
04:00 - 19/12/2014 Cuma
Güncelleme: 01:04 - 19/12/2014 Cuma
Yeni Şafak
Gündem
Gündem
CHP’li Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün eşi Nazlı İnönü, eski başkan Mustafa Sarıgül’ün kendilerini ölümle tehdit ettiğini söyledi. Sarıgül ise bu konunun gerçeği yansıtmadığını ve Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşmede bu konunun İnönü tarafından dile getirilmediğini ifade etti. Hayri İnönü ise Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşmede Emir Sarıgül ile ilgili konuların konuşulduğunu belirterek, “Eşimin vurguladığı hususlar Mustafa Sarıgül’e aittir” ifadelerini kullandı. İnönü’nün eşi Nazlı İnönü, Hürriyet gazetesinin haberine göre, eşine istifa etmesi için büyük baskı yapıldığını öne sürdü. İnönü, “Eşim geçen ay belediyede bazı değişiklikler yapmıştı. Değişikliklerde tehdit etmiş ve oğullarımıza New York’ta 750 bin dolara mafyadan adam tuttuğunu söylemiş. Onun üzerine eşim apar topar ABD’ye gitti, çocukları bilgilendirmek amacıyla. Ve beni kaçıracağını da ima etmiş, ‘Nazlı Hoca’yı aldırıyorum şimdi’ demiş. Ben eve gidemedim. Daha sonra eşimle görüşen Sarıgül, ‘Sen benim 40 yıllık politik kariyerimi mahvedemezsin. Bunu hayatınla ödersin’ demiş” diye anlattı. 

İZİN VERMEYECEĞİM 

Mustafa Sarıgül ise Nazlı İnönü’nün açıklamalarının gerçek dışı olduğunu savunarak, “Kılıçdaroğlu’nun huzurunda İnönü ile görüşmeler yapıldı, bunlar kamuoyuna da yansıdı. Suçlamalar çirkin bir iftiradan ibarettir. Onca yıllık siyasi emeğimin bu şekilde çiğnenmek istenmesine asla izin vermeyeceğim” değerlendirmesinde bulundu.
#CHP
#Şişli Belediye
#Hayri İnönü
#Nazlı İnönü
#Mustafa Sarıgül
9 yıl önce