|

Nişantaşı'nda silahlı çatışma: 1 ölü

Nişantaşı’nda bir gece kulübüne gelen şüpheli ile güvenlik görevlisi arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi de yaralandı.

Yeni Şafak
12:04 - 20/12/2014 Cumartesi
Güncelleme: 12:07 - 20/12/2014 Cumartesi
IHA

Sabah 06.00 sıralarında Nişantaşı Rumeli Caddesi üzerinde bulunan bir gece kulübünde silahlı çatışma meydana geldi. 34 TN 5872 plakalı lüks araç, gece kulübünün girişine yaklaşarak ateş etmeye başladı. O sırada gece kulübünün güvenlik görevlisi, ateşe karşılık verdi. Çıkan çatışmada henüz kimliği belirlenemeyen üç kişi yaralandı.


Olayın ardından kaçan şüpheli, bir süre sonra 34 TBU 74 plakalı taksiye çarparak bir iş yerinin vitrinine girdi. Şüpheli, trafik kazasının ardından aracından inerek başka bir araçla kayıplara karıştı.


Olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri çatışmada yaralanan 3 kişiyi hastaneye kaldırdı. Şahıslardan birinin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.


Silah seslerini duyan bir vatandaş, “Sabah 06.00 sıralarında bir ses duydum. Böyle büyük bir görüntüydü. Camdan bakmadım bile yani ürktüm. Daha sonra olay yerine geldim. Polislerin çalışmalarını gördüm” dedi.


Polisin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.


 
#nişantaşı
#silah
#çatışma
9 yıl önce