|

Öğrenciler öğretmeni dövdü

Bilecik Ertuğrulgazi Lisesi İngilizce öğretmeni Hüseyin Çoban pansiyonda kalan, evci çıkmasını izin vermediği öğrenci R.Ç.’nin arkadaşları M.T., Y.Z. ve M.G.’nin saldırısına uğradığını öne sürdü.

17:21 - 5/12/2014 Cuma
Güncelleme: 17:23 - 5/12/2014 Cuma
DHA

Ertuğrulgazi Lisesi 12’inci sınıfta okuyan ve pansiyonda yatılı olarak kalan R.Ç., geçen hafta perşembe günü nöbetçi olan İngilizce öğretmeni Hüseyin Çoban’dan eve gitmek için izin istedi. Öğretmen Çoban, öğrencilere sadece hafta sonları eve gitmeleri için izin verildiğini, bunun da dilekçe yazılarak cuma günleri okul idarisinden talep edilmesi gerektiğini söyledi. Öğretmen Hüseyin Çoban ile öğrencisi R.Ç. arasında tartışma yaşandı. Çoban, polis merkezine giderek kendisine hakaret ve küfür ettiğini öne sürdüğü öğrencisi R.Ç.’den şikayetçi oldu.


PANSİYONDA SALDIRDILAR

Öğretmen R.Ç.’nin annesi bugün Sabah saatlerinde idarenin görüşme talebi nedeniyle okula geldi. İddialara göre anne okula geldiği sırada, R.Ç.’nin arkadaşları M.T., Y.Z. ve M.G. adlı öğrenciler okul pansiyonunda öğretmen Hüseyin Çoban’a saldırdı. Çoban, aldığı yumruk darbeleriyle yüzünden yaralandı. Bu sırada olayı gören R.Ç.’nin annesi de baygınlık geçirerek yere yığılıp kaldı. Öğretmen Hüseyin Çoban götürüldüğü Bilecik Devlet Hastanesi acil servisinde gerekli tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi. Çoban 3 öğrenciden de şikayetçi oldu. Bayılan R.Ç.’nin annesine de çağırılan 112 ambulans içerisinde gerekli müdahale yapıldı.


’UZUN SÜREDİR DİSİPLİNSİZ’

Öğretmen Hüseyin Çoban, öğrenci R.Ç.’nin uzun süredir disiplinsiz tavırlar sergilediğini ve okul pansiyonuna geç geldiğini öne sürdü. Çoban, 15 yıllık İngilizce öğretmeni olduğunu, öğrencisinin zarar görmemesi için elinden geleni yaptığını, ama karşılığında kötülük gördüğünü söyledi.


Bilecik Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlatıldığını  bildirdi.

#bilecik öğretmen
#öğretmen dayak
#öğrenci dayak
9 yıl önce
default-profile-img