|

Okullar yarın da tatil mi?

Aa
00:00 - 19/02/2008 Salı
Güncelleme: 12:22 - 19/02/2008 Salı
Yeni Şafak
Okullar yarın da tatil mi?
Okullar yarın da tatil mi?

İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul'da ilk ve orta öğretim kurumlarında eğitim ve öğretime yarın devam edileceğini bildirdi. Güler, Feshane Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen"Eğitim, Rehberlik, Kariyer Fuarı"nın açılışında basın mensuplarının okullardaki kar tatiline ilişkin sorularını yanıtladı.




Kar tatilinin yarın devam etmeyeceğini belirten Güler, buzlanma ve donun yarattığı olumsuz etkilerden öğrencileri korumak için İstanbul'da ilk ve orta öğretim kurumlarının bugün de tatil edildiğini hatırlattı.



Yarından itibaren hava sıcaklığının mevsim normallerine döneceğini, 10 derecelik bir sıcaklığın beklendiğini kaydeden Güler, lodosun etkisiyle ara sokaklardaki kar ve buzların eriyeceğini, bu anlamda da eğitimin devam etmemesi için bir sıkıntının kalmayacağını söyledi.



Muammer Güler, iki gün yapılamayan dersler için eğitim programının yoğunlaştırılmış şekilde uygulanacağını belirterek, "Çocuklarımız yarın okula hazırlıklı olsun. İstanbul'da ilk ve orta öğretim kurumlarında eğitim ve öğretime yarın devam edilecek" dedi.

16 yıl önce