|

Önce tekmelediler sonra taciz ettiler

Gezi olaylarının başörtülü mağdurunun ifadeleri dehşet saçtı. Bu akşam saatlerinde olayı aklamaya çalışan basının aksine ifadelerde kan donduran olaylar yerladı. İfadelerde önce tekmelenen ardından bebek arabasındaki çocuğuna bile saldırılan mağdura eylemciler cinsel organlarıyla da taciz ettikleri bilgileri yeralıyor

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 14/02/2014 Cuma
Güncelleme: 22:31 - 13/02/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Önce tekmelediler sonra taciz ettiler
Önce tekmelediler sonra taciz ettiler

Gezi Parkı olayları sırasında Kabataş'ta eylemciler tarafından darp edilen ve insanlık dışı eylemlere maruz kalan başörtülü mağdurun ifadelerine yenisafak.com.tr ulaştı. İfadelerde yeralan bilgiler kan donduruyor.

Bugün akşam saatlerinde basın tarafından servis edilen görüntüler olay sırasında sanki hiçbirşey olmamış görüntüsü verilmeye çalışıldı. Fakat mağdurun verdiği polisteki ifadeler insanlık dışı olayların yaşandığını bir kez daha günyüzüne çıkarttı.

BAYAN EYLEMCİ BAŞÖRTÜMÜ ÇIKARTTI

Polise yansıyan ifadelerde bir bayan eylemci yanına yaklaşması ile saldırın başladığı ifade ediliyor.

"mavi kot bulunan bayan şahıs yanıma yanıma gelip durdu, ani bir şekilde benim başörtümü tutarak önce yukarıya doğru kaldırdı ben ne olduğunu anlamadan yüksek sesle, 'tayyip'in …. buldum beyler, gelin …' diye bağırmaya başladı.
"
BEBEK ARABASINDAKİ ÇOCUĞUMA SALDIRDILAR

İfadelerde yer alan bilgilerde bu andan itibaren yüzlerce kişi mağdurun yanına geldi tartaklamaya ve tokatlamaya başladı. O anlarda dehşete düşüren bir takım gelişmeler de artarak sürdü.

"bebek arabası elimden kurtuldu, sırt üstü yere düştüm. kalabalık grup benim etrafımı sardılar, etrafımda bulunan şahıslar benim üzerime doğru tükürmeye, tekmelemeye başladılar.Ben yerden kalkmaya bu şahıslardan kurtulmaya çalıştıysam da çok kalabalık olduğundan başaramadım. şahıslar beni tekmelerken, 'şerefsizin evladı, o.. çocuğu, eşarplı kaltak, biz devrim yapacağız kökünüzü kazıyacağız Türkiye'den, hayvan kaltak Tayyip'i de seni de … … yollayacağız bu ülkeden şeklinde yüksek sesle bağırıp hakaret ettiler. bana tekme vuruyorlardı. kalabalık arasından bebek arabasının arkasında 28-30 yaşlarında, şişman yapılı, kahverengi kıvırcık saçlı, beyaz tenli, kahverengi gözlü, etli geniş burunlu bir kişi bebek arabasını tutarak sallıyordu, arabasının içerisinde kızım aşağı yukarı zıplıyordu. kendimi bu şahısların arasından alıp, çocuğumun yanına gidemedim"
ÖNCE TEKMELEDİLER SONRA CİNSEL ORGANLARIYLA TACİZ ETTİLER

İnsanların kanını donduran ifadeler bununla da bitmiyor. Yerde tekmelenen mağdur, burada cinsel tacize uğradı. İfadelerde yeralan olaylara göre bir kişi başörtülü mağduru cinsel organıyla taciz etti. Bu yüz kızartan olay başka kişilerin de aynı insanlık dışı olayı tekrarlamasıyla devam etti. İşte dehşet saçan o ifadeler

"Kendimi korumak için yüzümü yere, sırtımı havaya bakacak şekilde yere kapaklandım. Etrafımdaki şahıslar yine bana tekme atmaya devam ediyorlardı. Ben kafamı dahi kaldıramadım. Birden şahısların bana vurmaları kesildi, tam bu esnada bir şahıs benim başıma doğru erkeklik organı ile sürtünmeye başladı"
MEDYA OLAYI AKLAMAYA ÇALIŞTI

Bu akşam saatlerinden itibaren olayın sözde görüntüleri servis edildi. Saldırı olayının bir saniyesinin bile yeralamadığı görüntüler sanki olayın bütünüymüş gibi servis edildi. Bir kısım medya ise olayda mağdura hiç saldırı olmadı diyerek manipülasyona imza attı.

10 yıl önce