|

Organize cinayet

Konya’da öldürülen anne-kız cinayetinde şok detaylar ortaya çıktı. Cinayeti komşuların işlediği tespit edildi. Katil zanlısı cinayeti iki ay önceden planladı. Eve girmek için keşifler yaptı. Kadın kılığında eve girip anne kızı öldürdü.

Yeni Şafak
04:00 - 20/12/2014 Cumartesi
Güncelleme: 21:01 - 19/12/2014 Cuma
Diğer
Konya’nın Ilgın ilçesinde evlerinde 63 yerlerinden bıçaklanarak öldürülen anne-kız cinayetinin arkasından komşuları çıktı. Cinayeti eşine dedikodu attığı gerekçesiyle Aydoğan Ü. işledi. Katil zanlısı cinayeti adım adım planladığı ortaya çıktı. 

SORGUDA İTİRAF ETTİ

Cinayeti işledikten sonra da dikkat çekmemek için anne-kızın cenaze törenine katıldı. Zanlı, cinayetin aydınlatıp, aydınlatılmadığını öğrenmek için de internet arama motoru google’a adını yazarak öğrenmeye çalıştı. Jandarma ekipleri, Fatma (40) ile 10 yaşındaki kızı Betül Geçitli’nin bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlattı. Geçitli’nin komşularıyla yapılan görüşmelerde, sürekli çelişkili ifade veren Aydoğan Ü. (32) ile yaklaşık 10 ay önce evlendiği eşi Gülengül Ü. (36) gözaltına alındı. Zanlıların, jandarmadaki sorgularında suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi. Aydoğan Ü. ifadesinde, “Fatma Geçitli, eşin seni aldatıyor, sen işteyken başkalarıyla beraber oluyor’ dediği için çok kinlenmiştim. Eve girme planları yaptım.  Dikkat çekmemek için hep eşimin kıyafetleriyle eve girdim. Cinayeti işledim" dedi
#Konya
#Aydoğan Ü.
#Katil
#Betül Geçitli
9 yıl önce