|

Otogarda töre infazı

Mardin’den İstanbul’a kaçan çiftin yolculuğu kanlı bitti. Esenler Otogarı'nda otobüsten inen çift yakınlarının bıçaklı saldırısına uğradı. 25 yaşındaki Hamdullah Ayaydın hayatını kaybetti. 19 yaşındaki Ceylan İnal ise ağır yaralandı.

Yeni Şafak
04:00 - 2/02/2015 Pazartesi
Güncelleme: 21:56 - 1/02/2015 Pazar
Diğer
İstanbul Bayrampaşa’daki Büyük İstanbul Otogarı’na Mardin’den gelen Ceylan İnal (19) ve Hamdullah Ayaydın (25) otobüsün kapısından iner inmez bıçaklı saldırıya uğradı. İnal'ın yakınları olduğu ileri sürülen 4 kişi çifte onlarca kişinin gözü önünde saldırdı. 

YAKINLARI KATLETTİ

Ceylan İnal ve Hamdullah Ayaydın isimli sevgililer dün saat 07.00 sıralarında Mardin’den Bayrampaşa’daki Büyük Otogar’a geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre peronda bekleyen ve İnal’ın yakınları olduğu öne sürülen 4 kişi çifte bıçaklarla saldırdı. Saldırganlar önce Ayaydın’ı bıçakladı. Ayaydın bıçak darbeleriyle yere yığılırken, bu sefer genç kızı hedef aldılar. Defalarca bıçaklanan Ayaydın ve İnal kanlar içinde yere düştü. Saldırganlar yaya olarak olay yerinden kaçtı.

Sırtına isabet eden bıçak darbeleri nedeniyle kanlar içinde yerde yatan genç kız kendisini hastaneye sevk eden sağlık görevlilerine “Bizi aynı hastaneye götürün” diye seslendi. Ayaydın ambulansla Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

SALDIRGANLAR KAÇTI

Genç kız ise Bezmialem Vakıf Gureba Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis olay yerini çembere alarak inceleme yaptı. Saldırıda kullanılan bıçaklar bulundu. Ellerinde kan bulaşmış bıçak olan saldırganların kaçtığını belirten bir görgü tanığı, "Kızın karnını tutarak yerde yattığını gördüm. Çocuğu şuraya arkaya çektiler. Sırtından kanlar akıyordu. Çocuğun ağzından ‘Aşkım’ diye bir kelime çıktı. En son ‘Aşkım’ dedi" dedi. 

Babası şikayet etmiş

Ceylan İnal'ın babasının önceki gün Mardin Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, kızının kaçırıldığı yolunda bilgi verip şikayetçi olduğu öğrenildi. C. İ’nin yakınları olduğu iddia edilen saldırganaların yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.

#Mardin
#Ceylan İnal
#Otogar
#infaz
#cinayet
9 yıl önce