|

Özel teşekkür

Eskişehir’deki evini şehit ailesine bağışlayan gurbetçi Ali Dal ve ailesi, Genelkurmay karargahında ağırlandı. Orgeneral Yaşar Güler, Ali Dal'a Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in teşekkür mektubunu verdi.

Yeni Şafak
04:00 - 22/11/2014 Cumartesi
Güncelleme: 21:06 - 21/11/2014 Cuma
Diğer
Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Diyarbakır’daki silahlı saldırıda şehit olan Astsubay Nejdet Aydoğdu’nun ailesine evini bağışlayan Ali Dal ve ailesini kabul etti. 29 Ekim’de, Diyarbakır'da terör örgütü tarafından şehit edilen Astsubay Nejdet Aydoğdu’nun ailesine, Eskişehir’de bulunan evini bağışlayan Ali Dal, bu anlamlı davranışından dolayı Genelkurmay Başkanlığı Karargahına davet edildi.

EMANETE SAHİP ÇIKTINIZ

Dal’a Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in teşekkür mektubu, Genelkurmay Başkanlığı Karargahında, Orgeneral Güler tarafından takdim edildi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, mektubunda özetle şunları kaydetti: “Memleketimizden binlerce kilometre uzakta yaşıyor olmanıza rağmen, alicenap kişiliğinizin bir göstergesi olarak, aziz şehidimiz Aydoğdu’nun ailesine evinizi bağışlamanız, şehitlerimizin emanetine sahip çıkma bilincinizin en güzel ifadesi olmuştur.”

MANEVİ DEĞERİ DE YÜKSEK 

Özel, mektubunu şöyle tamamladı: “Milletimizin desteğini yanında hissetmek, kahraman Mehmetçik’in mücadele azmini artırmış ve bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu bağlamda maddi değeri kadar manevi değeri de yüksek olan bu bağışınız, mensuplarımızın gönlüne altın harflerle nakşedilmiştir. 
#Yaşar Güler
#Nejdet Aydoğdu
#Ali Dal
9 yıl önce