|

Paralel yazardan Erdoğan'a idam tehdidi

Paralel Yapı'nın yazarı Tarık Toros, Menderes’e yapılan darbenin yıldönümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı idam ile tehdit etti. Romanya Devlet Başkanı sarayının önünde poz veren Tarık Toros, yaptığı paylaşımda Erdoğan’ın sözleri ile Çavuşesku arasında bağlantılar kurarak idam imasında bulundu.

Yeni Şafak
15:42 - 28/05/2015 Perşembe
Güncelleme: 17:38 - 28/05/2015 Perşembe
Diğer

Paralel Suç Örgütü her gün yeni bir skandala imza atıyor. Bugün Gazetesi yazarı Tarık Toros, Menderes'e darbenin yıldönümünde Cumhurbaşkanı

Erdoğan

'ı idam ile tehdit etti.



İdam benzetmesi


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kendim için yapmıyorum, benden sonrakiler kalacak" ve "Halkın evi" şeklindeki açıklamaları üzerinden Çavuşesku'nun idamı arasında bir bağlantı kurmaya çalışan yazara 27 Mayıs darbesinin yıldönümünde paylaştığı bu yoruma sosyal medyadan tepki yağdı. Sosyal medyadaki bazı kullanıcılar Savcılara suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladılar.





"Saray bitmeden asıldı"


İşte Tarık Toros'un hesabından paylaştığı çirkin ifadeler:



"Çavuşesku'nun hiç oturamadığı saray burası…Bükreş'te. Dünyanın en heybetli üçüncü kamu binası. Eleştiriler üzerine "kendim için yaptırmıyorum, benden sonrakiler kalacak" demiş(!) Hakikaten öyle oldu, bitirmek üzereyken idam edildi. Rumence'de "Halkın evi" koymuş adını, o derece(!) Kent kabristanında eşi ile yanyana yatıyor. Üzerinden yol geçmiş, geçen sene kenara taşımışlar. İbretlik. Çenem düştü."



#tarık toros
#fetö
#erdoğan idam
9 yıl önce