|

Patlamış mısır öldürdü

Ordu’da nefes borusuna patlamış mısır kaçan 2 yaşındaki Yunus Emre Narlık, kaldırıldığı hastanede can verdi. Ambulansın geç geldiğini öne süren aile, suç duyurusunda bulunacak

Yeni Şafak
04:00 - 26/01/2015 Pazartesi
Güncelleme: 21:35 - 25/01/2015 Pazar
Diğer
Ordu’da nefes borusuna patlamış mısır kaçan çocuk canından oldu. Üzücü olay, önceki gece Çatalpınar ilçesi Keçeli Mahallesi’nde meydana geldi. 2 yaşındaki Yunus Emre Narlık, anne ve babasıyla birlikte patlatılmış mısır yemek istedi. 

AMBULANS GECİKTİ

Bu sırada bir mısır tanesi küçük çocuğun nefes borusuna kaçtı. Evladının yere yığıldığını gören Düzmeşe Camii imamı Mustafa Narlık, hemen müdahale ederek kaçar mısır tanesini çıkartmaya çalıştı. Ancak başarılı olamadı. Hemen telefona sarılan baba 112’yi arayarak yardım istedi. Ancak ambulansın başka bir vakaya gittiğini öğrendi.  Sağlık ekiplerinin gecikeceğini tahmin eden aile, özel bir araçla 7 kilometre yol kat edilerek çocuklarını ilçe merkezine getirdi. Ecelle pençeleşen çocuk, burada sağlık ekiplerine teslim edildi. 

KURTARILAMADI

Ambulunsla Fatsa ilçesindeki özel bir hastaneye kaldırılan 2 yaşındaki Yunus Emre Narlık, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Aile, acı haberi alınca kahroldu.

OTOPSİ YAPILACAK

Baba Mustafa Narlık, “Çatalpınar’da bir ambulans varmış. O da bir başka vakaya gitmiş. O nedenle geç geldi. Ambulansa bindirdiığimzde  kalbi atıyordu. Hastaneye götürdük ama kurtaramadık. Sorumlulardan şikayetçi olacağım” dedi. Cenaze, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
#Ordu
#Yunus Emre Narlık
#patlatılmış mısır
9 yıl önce