|

Patronu tutuklandı

Adana''da çalıştığı plastik fabrikasındaki pres makinesinde sıkışarak hayatını kaybeden 13 yaşındaki Ahmet Yıldız'ın patronu tutuklandı.

İha
00:00 - 16/03/2013 السبت
Güncelleme: 22:08 - 16/03/2013 السبت
Yeni Şafak
Patronu tutuklandı
Patronu tutuklandı

Merkez Yüreğir ilçesindeki Güzelevler Mahallesi'nde, önceki gün ilköğretim 7'nci sınıf öğrencisi Ahmet Yıldız okuldan çıktıktan sonra çalışmak için gittiği fabrikada 22 tonluk pres makinasında sıkışarak hayatını kaybetmişti. Ahmet Yıldız''ın ölümü üzerine gözaltına alınan fabrika sahibi Ali K., sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Evinde taziyeleri kabul eden acılı baba Mustafa Yıldız''ın, iki yıl önce züccaciye işi yaptığı ancak iflas ettiği için 5 oğlunu da yanına alarak çalışmak için Batman'a gittiği, Ahmet'in ise eğitimine devam etmesi için Adana'da kaldığı öğrenildi. Ahmet Yıldız'ın babası ve ağabeyleri ile görüşmek için büyüklerinden habersiz satın aldığı cep telefonunun parasını ödeyebilmek için çalıştığı öğrenildi.

İş kazasında oğlunu kaybeden baba Mustafa Yıldız, ''Oğlumu ölüme attıkları için davacıyım. Yalan sözlerle 'trafik kazası geçirdi' dedikleri için davacıyım" dedi.


٪d سنوات قبل