|

Pedagogun sır ölümü

Adana’da hastaneye gitmek için evinden ayrılan pedagog Erhan Kalenderoğlu'ndan bir daha haber alınamadı. Kayıp başvurusu yapılan pedagog otomobilinde ölü bulundu.

Yeni Şafak
04:00 - 21/04/2015 Salı
Güncelleme: 22:34 - 20/04/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Adana'da ailesinin kayıp başvurusu yaptığı pedagog, aracında ölü bulundu. Merkez Çukurova İlçesi'nde Rehberlik Araştırma Merkezi'nde pedagog olarak çalışan 40 yaşındaki Erhan Kalenderoğlu, önceki akşam, “Kendimi iyi hissetmiyorum, hastaneye gideceğim” diyerek evden ayrıldı, bir daha dönmedi. Erhan Kalenderoğlu'nun ailesi ve yakınları, hastanelerin tüm acil servislerini aramalarına rağmen bir sonuç alamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. Kayınbiraderi ve aynı zamanda amcasının oğlu olan Kalender Kalenderoğlu, Erhan Kalenderoğlu'nun 33 HZ 033 plakalı otomobilini, dün sabah saatlerinde tesadüfen Huzurevleri Mahallesi'nde 80'inci Yıl Bulvarı üzerinde park halinde buldu.



CAMI KIRIP YARDIM İSTEDİ


Kalenderoğlu, eniştesinin otomobilin arka koltuğunda üst kısmı çıplak halde hareketsiz yattığını görünce camı kırarak kapıyı açtı ve hemen yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Kalenderoğlu'nun öldüğü anlaşıldı. Vücudunda morluklar olduğu saptanan Kalenderoğlu'nun cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.



#Çukurova İlçesi
#pedagog
#Erhan Kalenderoğlu
9 yıl önce