|

Piknikte baba dehşeti

Çanakkale''de kan donduran bir olay yaşandı. Öğretmen baba iki çocuğunu alarak ormanlık alana piknik yapmaya gitti. Pikniktke cinnet geçiren baba iki çocuğunun başını taşla ezip öldürdü ve intihara kalkıştı.

Cihan
00:00 - 28/08/2013 Çarşamba
Güncelleme: 23:36 - 27/08/2013 Salı
Yeni Şafak
Piknikte baba dehşeti
Piknikte baba dehşeti

Çanakkale''de cinnet getiren bir öğretmen, iki çocuğunu ormanda başını taşla ezerek öldürdükten sonra intihar etmek istedi. Olay, Ayvacık İlçesi Çamlık Mevkii''nde meydana geldi. Ezine Anadolu Lisesi edebiyat öğretmeni olan Kayim Özler (34), Kübra (4) ve Kenan (7) isimli çocuklarını alarak Ayvacık İlçesi''ndeki ormanlık alana piknik yapmaya geldi. Burada cinnet getiren baba Özler, iki çocuğunun başını taşla ezerek öldürdü.

İNTİHARA KALKIŞTI

Ardından da yola çıkarak araçların önüne atlayarak intihar etmeye kalkıştı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Özler''in kendine gelmesinin ardından durumu jandarma ekiplerine anlatması üzerine olay fark edildi. Babanın belirttiği yere gelen jandarma ekipleri acı gerçekle karşılaştı. Burada yapılan incelemenin ardından çocukların cesetleri morga kaldırıldı. Olayı duyan eşi Sevilay Özler ve yakınları hastaneye akın etti. Çocuklarının annesinin üzgün olduğu görülürken, baba Özler''in bir süre önce dubleks evlediği, internet kafe açarak işlettiği için girdiği borç yüzünden bunalıma girdiği öğrenildi.

11 yıl önce