|

Polise ikinci hain pusu

Diyarbakır'da sokakta şehit edilen polis Osman Bal'ın toprağa verildiği gün ikinci bir kara haber geldi. Polis memuru Ali Kızıloğlu uğradığı saldırıda şehit oldu.

.
00:00 - 27/08/2014 Çarşamba
Güncelleme: 23:43 - 26/08/2014 Salı
Yeni Şafak
Polise ikinci hain pusu
Polise ikinci hain pusu

Diyarbakır'da Kayapınar ilçesinde önceki gün polis memuru Osman Bal'ın pusu kurularak şehit edilmesinin ardından dün de aynı ilçede bir polis memuruna saldırı düzenlendi. Olay, Kayapınar İlçesi Peyas Mahallesi'nde dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nden geçici olarak İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevlendirilen Ali Kızıloğlu, evinin önünde henüz kimliği bilinmeyen bir kişinin tabancasından çıkan kurşunlara hedef oldu. Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı 3 kurşunla ağır yaralanan Kızıloğlu, hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Kızıloğlu'nun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

TERÖR SALDIRISI OLABİLİR

Olay yerine gelen polis ekipleri kaçan saldırganın yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatt ı.Olay yerinde incelemelerde bulunan Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, 'Olayla ilgili olarak şu an kesin bir şey yok. Ancak polis memuru İstihbarat şubede çalışıyor. Muhtemelen bir terör saldırısı olabilir' dedi. Önceki gece polis memuru Osman Bal evinin önünde kimliği belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısı sonucu şehit olmuştu. Polis 2 olay arasında bağlantı olup olmadığını araştırıyor.

Son dokunuş

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde önceki akşam hain saldırıda şehit düşen polis memuru Osman Bal, Adana'da toprağa verildi. Şehit kızı Özlem Bal'ın, babasının Türk bayrağına sarılı tabutuna dokunmak istemesi herkesi duygulandırdı.

10 yıl önce