|

Polisi vuran zanlılardan biri öldü

Aydın'ın Germencik ilçesinde oğlunu gözaltına almaya gelen polis memurunu av tüfeğiyle vurarak yaraladıktan sonra yaralı olarak yakalanan zanlı, hayatını kaybetti.

Yeni Şafak
19:33 - 26/05/2015 Salı
Güncelleme: 16:35 - 26/05/2015 Salı
IHA

Germencik'e bağlı Yenimahalle Uzun Sokak'ta meydana gelen olayda, hakkında yakalama kararı bulunan G.G'yi (17) gözaltına almak için adresine giden 19 yıllık polis memuru Serdar Mutluer (41), şüpheli ile aynı adı taşıyan babası G.G. (43) tarafından av tüfeğiyle kasığından vurularak ağır yaralanmıştı. Olaydan sonra kayıplara karışan baba ve oğlunun yakalanması için çalışma başlatılmıştı.


Özel Harekat ekiplerinin de katılımıyla başlatılan operasyonda mahalle giriş çıkışlara kapatıldı ve evler tek tek aranmaya başlandı. Saat 16.00 sıralarında baba G.G'nin bulunduğu adresi tespit eden polis ekipleri, teslim ol çağrısı yaptı. G.G'nin çağrıya ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada karnına isabet eden kurşunla yaralanan G.G., ambulansla Germencik Devlet Hastanesine kaldırıldı, ilk tedavisinin ardından ise ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Sürekli olarak kalp masajı yapılan G.G., ameliyata alınmasına rağmen kurtarılmadı.

#polis germencik
#germencik olay
#polisi vurdu
9 yıl önce