|

Saadet Partisi "iktidara yürüyüş" kampına giriyor

Saadet Partisi 14 Haziran 2015 Pazar günü yapılması beklenen genel seçimler için start veriyor. Seçimlere altı ay kala tüm teşkilatlarını Ankara’da toplayacak olan Saadet Partisi "iktidara yürüyüş" kampına giriyor.

Yeni Şafak
12:23 - 18/12/2014 Perşembe
Güncelleme: 10:45 - 18/12/2014 Perşembe
Yeni Şafak

14 Haziran 2015 Pazar günü yapılması beklenen genel seçimler için start veren Saadet Partisi seçim kampına giriyor. Saadet Partisi seçimlere altı ay kala tüm teşkilatlarını Ankara’da iktidara yürümek için toplayacak.


Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, altı ay sonra yapılacak seçimlerin ülke için dönüm noktası olacağını belirterek, “Milletimiz kaostan bıkmıştır ve bir çıkış kapısı aramaktadır, o kapı da Saadet Partisi’dir” dedi.


Aydın, 39 ilçe ve İstanbul il yönetimleri olarak tam kadro Ankara’da hazır Saadet Partisi, teşkilat içi eğitimlerle seçimlere hazırlanacak. İstanbul il yönetimi ve ilçe başkanlarını İstanbul il binasında toplayarak seçim kampı hakkında bilgi veren Aydın, Cuma (yarın) günü başlayacak kampın üç gün süreceğini ve seçimlere yönelik verimli bir çalışma gerçekleştireceğini kaydetti.


“İktidara yürüyüş kampı”

Saadet Partisi’nin en büyük özelliğinin şerre fren hayra motor olduğunun altını çizen  Aydın, “Özellikle son 12 yıldır şerre fren ola ola bugünlere geldik, şimdi hayra motor olma, gaza basma vakti geldi. Bu da mecliste yer almak, hükümet olmaktır. Kamp bitiminden itibaren artık hayra motor olmak için var gücümüzle çalışacağız. Ülke genelinde selam vermediğimiz, elini sıkmadığımız kişi, kapısını çalmadığımız hane Ankara’daki kampın adının “İktidara yürüyüş kampı” olduğunu söyleyen Aydın, haziran seçimlerinin ardından temmuzda teşekkül edecek hükümette Saadet Partisi’nin olacağını vurguladı. Halkın çatışma ve kaos ortamından bıktığının altını çizen Aydın, ”Halkımız bir çıkış kapısı aramaktadır ve o kapı da Saadet Partisi’dir. 2015 yılının haziran ayından itibaren Türkiye’yi Saadet’li günler bekliyor” şeklinde konuştu.


Aydın konuşmasını güncel konular üzerinde değerlendirme yaparak sonlandırdı. 

#saadet partisi
#birol aydın
#istanbul il başkanlığı
#hükümet
#seçim kampı
9 yıl önce