|

'Saldırılara gösterilen tepkide zeminin genişliğinden mutluyum'

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı, Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine eş zamanlı saldırıyla ilgili, "Bugün gösterilen tepkiden, bu zeminin genişliğinden çok mutluyum" dedi.

Yeni Şafak
21:42 - 12/02/2016 Cuma
Güncelleme: 19:44 - 12/02/2016 Cuma
AA

Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı, Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine eş zamanlı saldırıyla ilgili, "Altını çizmemiz gereken husus, daha evvel de olmuştu ama tepkiler böyle değildi. Bugün gösterilen tepkiden, bu zeminin genişliğinden çok mutluyum" dedi.



Yeni Şafak gazetesinin Topkapı'daki binasını ziyaret eden Kazancı, gazete yöneticileriyle görüşüp, "geçmiş olsun" dileklerini iletti.



Yaklaşık 40 dakika süren ziyaret sonrası açıklama yapan Şenol Kazancı, şunları kaydetti:



"Sayın İbrahim Karagül'le birlikte çalıştığımız dönemde de başımıza gelmiş hadiseler bunlar. Ümit ederiz son kez buna benzer bir 'geçmiş olsun' ziyaretine gelmiş olalım buraya. Bundan sonra hep sohbet edip çay içmeye gelelim ama böyle şeyler oluyor. Burada bizim altını çizmemiz gereken husus, daha evvel de olmuştu ama tepkiler böyle değildi. Bugün gösterilen tepkiden, bu zeminin genişliğinden çok mutluyum. Bizim için olayın teselli verici yönü bu. En kısa süre içerisinde gerekenin yapılacağını, sorumluların yakalanacağını ümit ediyoruz. Bir kere daha Yeni Şafak ailesine 'geçmiş olsun' diyorum."



Şenol Kazancı'nın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter, ES Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak ile Doğan Holding yöneticisi Mehmet Ali Yalçındağ da Yeni Şafak gazetesini ziyaret etti.





#Şenol Kazancı
#Yeni Şafaka saldırı
8 yıl önce