|

Sanatçılar umreye gitti

Gülben Ergen, Burcu Güneş, Bedia Akartürk ve İntizar'ın da aralarında bulunduğu sanatçılar, umre ziyareti için Suudi Arabistan'a gitti.

Aa
00:00 - 22/12/2013 Pazar
Güncelleme: 22:16 - 22/12/2013 Pazar
Yeni Şafak
Sanatçılar umreye gitti
Sanatçılar umreye gitti

Gülben Ergen, Burcu Güneş, Bedia Akartürk ve İntizar'ın da aralarında bulunduğu sanatçılar, umre ziyaretini gerçekleştirmek için Suudi Arabistan'ın Cidde şehrine gitti.

Atatürk Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları'na (THY) ait tarifeli uçakla hareket eden kafilede yer alan Burcu Güneş, yaptığı açıklamada, umreye ilk kez gittiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi.

Güneş, bir hafta boyunca Mekke'de kalacaklarını ifade ederek, "Allah hacılığı da nasip etsin inşallah. Güzel bir duygu, çok heyecanlıyım. 2-3 yıldır daha da derinlikli bir şekilde İslam dininin ne kadar özel ve anlamlı bir din olduğunun araştırmalarını yapıyordum. Ama bazı şeylerin içeriğini anlamak zaman istiyordu. Bu bana nasip oldu" diye konuştu.

"Allah herkese gençken gitmeyi nasip etsin"

Kafilede bulunan İntizar da geçen sene hac ibadeti için kutsal topraklara gittiğinde bir kez daha gelmek için dua ettiğini söyledi.

Bunun kabul olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden İntizar, "Allah herkese gençken gitmeyi nasip etsin. Oradaki muazzam ve mükemmel birlikteliğe, tek bir şuur halinde cem edilişine bizi de dahil etsin" ifadelerini kullandı.

Atatürk Havalimanı'ndan uçuş için işlemlerini gerçekleştiren Gülben Ergen ise gazetecilere umreye gideceği için mutlu olduğunu kaydetti.

Kafiledekiler, daha sonra THY'nin tarifeli seferiyle Cidde'ye hareket etti.

10 yıl önce
default-profile-img