|

Seçim beyannamesi Davutoğlu'na sunuldu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, parti genel merkezinde seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim beyannamesi taslağı Başbakan Davutoğlu'na sunuldu. Seçim Üst Kurulu'nun ise çalışmalarına yarın başlaması bekleniyor. eçim beyannamesine son şeklini Başbakan Davutoğlu verecek.

Yeni Şafak
13:12 - 27/03/2015 Cuma
Güncelleme: 11:14 - 27/03/2015 Cuma
IHA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, milletvekili adaylarının belirlenme sürecinde oluşturulan ara komisyonların yaptığı çalışmalar, mülakatların yanında partisinin il başkanlarından da görüş alıyor. Bugünkü programına aralarında Ankara'nın da olduğu il başkanlarıyla görüşerek başlayan Davutoğlu, bu görüşmelerin tamamlanmasının ardından 81 ilin il başkanıyla görüşmüş olacak.


Üst komisyonun ise çalışmalarına yarın başlaması bekleniyor. Mülakat komisyonu, 6 bin 200 aday adayını 3 bine, ara komisyon ise bu sayıyı bin 550'ye indirmişti. Üst komisyonda bu konu görüşülüp karara bağlanacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplanacak olan üst kurulda, Siyasi Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Teşkilat Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Genel Sekreter Haluk İpek, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Azize Sibel Gönül, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın, Grup Başkanvekilleri Ahmet Aydın, Mustafa Elitaş ve Naci Bostancı, başkanlığını Mustafa Ataş'ın yaptığı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin milletvekili adaylarını belirlemesi bekleniyor.



SEÇİM BEYANNAMESİ SUNULDU


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, seçim beyannamesi taslağının Başbakan Davutoğlu'na sunulduğunu belirterek, seçim beyannamesinin açıklanacağı tarihin ise belli olmadığını söyledi. Atalay, üst kurulun çalışmalara başlamadığını ifade etti. Atalay, bugün parti genel merkezinde Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Merkez Yürütme Kurulu'nun (MYK) toplanacağını bildirdi.



Seçim beyannamesine son şeklini Başbakan Davutoğlu verecek.

#Başbakan Ahmet Davutoğlu
#milletvekili adayları
#parti genel merkezi
#seçim çalışmaları
#Seçim beyannamesi taslağı
#Seçim Üst Kurulu
9 yıl önce
default-profile-img