|

Seçim bürosunda kanlı kavga

Batman’daki AK Parti seçim bürosunda çıkan alacak-verecek kavgası kanlı son buldu. Silahla yaralanan AK Parti Batman eski milletvekili Nezir Nasıroğlu’nun oğlu Abit Nasıroğlu, kaldırıldığı hastanede can verdi.

Yeni Şafak
04:00 - 24/04/2015 Cuma
Güncelleme: 00:17 - 24/04/2015 Cuma
Yeni Şafak

Batman'da AK Parti seçim lokalinde başlayan daha sonra sokağa taşan silahlı kavgada eski milletvekilinin oğlu hayatını kaybetti. Olay, Turgut Özal Bulvarı'ndaki AK Parti seçim bürosunda dün öğle saatlerinde meydana geldi. Büroda bulunan bazı kişiler arasında arasında borç meselesi yüzünden çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Seçim lokalinin dışında da devam eden kavgada AK Parti Batman eski milletvekili Nezir Nasıroğlu'nun oğlu Abit Nasıroğlu (27) yaralandı. Olayın duyulmasının ardından şehir merkezindeki büroya çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Abit Nasıroğlu, kaldırıldığı Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde yapılan bütün tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı.



DÜĞÜN HAZIRLIĞI YAPIYORDU


Acı haberi alan Nasıroğlu'nun yakınları hastane önünde Kürtçe ağıtlar yaktı. Nişanlı olan Abit Nasıroğlu'nun bu hafta sonu evleneceği öğrenildi. Oğlunun ölümüyle yıkılan Nezir Nasıroğlu, “Sabah oğlum düğün davetiyeleri için matbaaya gitti. Düğün hazırlığı yapıyordum. Lokale de uğramış. Olayın partiyle, bizimle ilgili yok. Alacak- verecek davası” dedi.



SİYASİ BOYUTU YOK


Batman Valiliği'nden yapılan açıklamada, kavganın borç meselesi yüzünden çıktığı belirtilerek, olayın faili olduğu değerlendirilen 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Açıklamada, silahlı saldırının siyasi bir boyutunun olmadığının tespit edildiği de bildirildi.


#Nezir Nasıroğlu
#ak parti
#Turgut Özal Bulvarı
9 yıl önce