|

Seçim startı Hakkari’den

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran genel seçimlerinin startını Hakkari’den yapacak. Aday listeleri şekillendikten sonra ‘Hep Birlikte Yeni Türkiye’ sloganıyla başlayacak seçim gezilerinde Davutoğlu, 60 şehirde miting yapacak. Davutoğlu yarın da Mardin'e gidecek

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/03/2015 Cumartesi
Güncelleme: 22:03 - 6/03/2015 Cuma
Yeni Şafak
Gündem
Gündem
Seçim çalışmalarını ve adaylık sürecini titizlikle sürdüren AK Parti, dev buluşmalar için kolları sıvadı. Geniş katılımlı buluşmalarla sadece seçimler için değil, yeni Anayasa, başkanlık sistemi, çözüm süreci ve 2023 hedeflerini içeren birçok konuda önemli mesajlar verilecek. 

MARDİN'DE EYLEM PLANI AÇIKLAYACAK

Başbakan Ahmet Davutoğlu yarın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Mardin’deki programa katılacak ve yeni GAP Eylem Planı’nı açıklayacak. Tüm illerde kongre sürecinin tamamlanmasının ardından yeni seçilen teşkilat başkanları 21 Mart’ta Ankara’da bir araya gelecek. 3 bini aşkın başkanla ATO Congresium'da gerçekleştirilecek buluşmada Davutoğlu, “Silah bırakma çağrısı”nın ardından kritik önem taşıyan Nevruz Bayramı’na denk gelen konuşmada çözüm süreciyle ilgili önemli mesajlar verecek.

ADAYLARA DEV ORGANİZASYON

AK Parti’nin 1 Nisan'daki bir diğer toplantısında ise Türkiye genelindeki AK Partili belediye meclis üyeleri dahil 13 bini kişi Ankara Arena’da bir araya gelecek. AK Parti’de dün başlayan mülakatlar sonrası listeler şekillendikten sonra 15 Nisan’da gövde gösterisi yapılacak. Milletvekili adaylarının tamamının katılımıyla dev bir tanıtım programı organize edilecek. Bu süreçte ayrıca, AK Parti'nin 7 Haziran seçimleri için hazırladığı manifesto niteliğindeki Seçim Bildirgesi'nin de Başbakan Davutoğlu tarafından kamuoyuyla paylaşılması öngörülüyor. 

60 İLDE MİTİNG YAPACAK

Davutoğlu, aday listeleri şekillendikten sonra “Hep Birlikte Yeni Türkiye” sloganıyla seçim gezilerine başlayacak. Türkiye’nin dört bir yanına gidecek olan Davutoğlu seçim gezilerine Hakkari’den başlayacak. Davutoğlu, çözüm sürecinin kalbinin attığı yerlerden biri olan Hakkari’den bütün Türkiye’ye mesaj verecek. Geziler kapsamında 60 ile gitmesi planlanan Davutoğlu bazı günlerde 3 ilde birden mitingi yapacak.
#AK Parti
#çözüm süreci
#8 Mart Dünya Kadınlar Günü
9 yıl önce