|

Sensiz olmaz

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, İstanbulluları 7 Haziran'da oy kullanmaya davet etmek için "Sensiz Olmaz" programı düzenledi. Programda konuşan Bakan Güllüce, 7 Haziran'da halkın önemli bir tercih yapacağını söyledi.

Yeni Şafak
04:00 - 2/06/2015 Salı
Güncelleme: 01:55 - 2/06/2015 Salı
Yeni Şafak
FATİH ÖZKANOĞLU


İstanbulluları 7 Haziran'da sandığa gitmeye ve geleceğine sahip çıkmaya çağıran AK Parti, dün “Sensiz Olmaz” programı düzenledi. AK Parti İl Başkanlığı tarafından Üsküdar'da düzenlenen programda Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 7 Haziran günü milletin önemli bir tercih yapacağını söyledi.



HİZMET SÜRSÜN


Güllüce, “Bu tercih, 'Hizmet sürsün, Türkiye büyüsün' diyenlerle, '3. Boğaz Köprüsü yapılmasın' diyenler arasında yapılacak. 'Gezi olaylarıyla ülkeyi karıştıranları alınlarından öpüyorum' diyenlerle '3. havalimanını, Avrasya Tüp Geçit Projesi'ni, Milli Uçağı yapacaklar' arasında yapılacak” dedi.



MİLLİ İRADE SANDIĞA YANSIMALI


ABBakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır da, “Sivil anayasa ile daha aydınlık bir Türkiye için 2 şart var. Birincisi, oyunuzu kullanmanız, ikincisi ise çevrenizdekilerinden oylarını kullanmaları için teşvik etmeniz” dedi. 7 Haziran seçimlerini Türkiye'nin kader maçı olarak nitelendiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise, “Milli irade sandığa yansımalı ki demokrasi çiçeği solmasın” dedi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de, “4 milyon adet Sensiz Olmaz broşürü bastırdık. Bu broşürleri her noktaya ulaştıracağız” dedi.


#AK Parti İstanbul
#3. Boğaz Köprüsü
#seçimler
9 yıl önce