|

Şırnak'ta PKK'ya darbe

Şırnak'ın Silopi ilçesinde 4 terörist örgütten kaçarak teslim olurken, Beytüşşebap ilçesinde 4 terörist çıkan çatışma sonucu öldürüldü.

İha
00:00 - 24/09/2007 Pazartesi
Güncelleme: 21:22 - 24/09/2007 Pazartesi
Yeni Şafak
Şırnak'ta PKK'ya darbe
Şırnak'ta PKK'ya darbe

Şırnak'ın Silopi ilçesinde terör örgütünden kaçan 4 terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, Irak'ın kuzeyinde terör örgütünden kaçan 4 teröristin, Şırnak'ın Silopi ilçesinde bulunan Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi. Teslim edilen teröristlerin ilk ifadelerinde, güvenlik güçlerinin kendilerini çok sıcak karşıladığını, terör örgütünün gerçek yüzünü gördükleri için kaçtıklarını ve kendileri gibi düşünen çok sayıda terör örgütü mensubu olduğunu belirttikleri bildirildi. Teslim olan teröristlerle ilgili gerekli adli işlemlere başlandığı kaydedildi.



BEYTÜŞŞEBAP'DA ÇATIŞMA

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan terörle mücadeleye ilişkin duyuruda, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi dağlık arazi kesiminde güvenlik güçlerinin bugün saat 12. 15 sıralarında bir grup teröristle karşılaşıldığı, "teslim ol" çağrısına teröristlerce ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada, 4 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.




17 yıl önce