|

Sokağa gerilen kablo sonu oldu

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde motosikletiyle aşırı hız yapan 20 yaşındaki Ömer Batuk, çocukların oynamak için sokağa gerdiği kabloya çarpınca yaklaşık 25 metre savrularak ağır yaralandı.

Dha
00:00 - 24/10/2014 Cuma
Güncelleme: 11:35 - 24/10/2014 Cuma
Yeni Şafak
Sokağa gerilen kablo sonu oldu
Sokağa gerilen kablo sonu oldu

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Yenimahalle'deki Burak Sokakta meydana geldi. Çeşitli işlerde çalışan ve önünüzdeki günlerde vatani görevini yapmaya hazırlanan Ömer Batuk, motosikletiyle hızla ilerlerken çocukların oyun oynamak için direkten direğe bağlanan eski telefon kablosuna çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrularak düşen ve ağır yaralanan Batuk, çevredekilerin yardımıyla Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kabloya çarpma sırasında boğazı kesilen ve çenesi kırılan Batuk, yapılan ilk müdahale ardından Ağrı Devlet Hastanesi'ne, ardından Erzurum'a sevk edildi. Batuk, hastanade yapılan tüm müdahaleye rağmen dün saat 23.00'te kurtarılamadı.

Önünüzdeki Kasım ayında vatani görevini yapmak için 1994/4 tertip olarak askere gidecek olan Ömer Batuk'un cenazesi, Doğubayazıt'a getirildi ve toprağa verildi. Kazanın meydana geldiği sokakta inceleme yapan polis, kabloyu buldu ve tanıkların ifadesi doğrultusunda soruşturma başlattı.

9 yıl önce