|

Sonuna kadar kovalayacağız

Paralel çetenin inlerine gireceklerini söylediğini ve girdiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi imamlar kaçıyor. İmam mihrabı terkeder mi? Nereye kaçarlarsa kaçsınlar sonuna kadar kovalayacağız" dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 27/05/2015 Çarşamba
Güncelleme: 01:47 - 27/05/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen ve toplam bedeli 273 milyon lira olan 22 ayrı eserin toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi: Türkiye'nin tüm renkleri İstanbul'da toplanmıştır. İstanbul'un semtlerini dahi bilmeyen ama şehreminlik için aday olanın akıbetini biliyorsunuz. İstanbulluların vurduğu sillenin etkisini halen üzerinden atamadı. İstanbul'a belediye başkanı olamadı ama ana muhalefete genel başkan oldu. Şimdi koltuğu korumak için siyasi mühendisliklere, paralel örgüte, terör örgütlerine bel bağladı. Operasyonla gelirsen, ömrün diyet ödemekle geçer.



ARTIK ÖYLE TÜRKİYE YOK


Bazı uluslararası basın kuruluşlarıyla, Türkiye'deki demokrasi sicili bozuk medya organları, bu kirli ittifakın pazarlamasını yapıyor. Çıkmış New York Times, 'Erdoğan'ın Türkiyesinde baskı var, şu var, bu var' Sen bir defa haddini bil. Sen ne zamandan beri Amerika'dan buraya el uzatmaya başladın? Alışmışlar bunlar, 10 bin, 15 bin kilometre öteden dünyanın diğer ucunu idare etmeye. Artık böyle bir Türkiye yok. Artık eski Türkiye yok, artık yeni Türkiye var.



HORTUMLARINI KESTİK DİYE


Bu kesimlerin düzenleri bozuldu. Ülkeyi ve milleti istedikleri gibi yönlendiriyor, yağmalıyorlardı. Akşam başka, sabah başka hükümetler görüyorduk. Millet sefalet içindeyken, hastane kuyruklarında sabahlarken, çocuğuna kitap defter bulamazken, bunların her işi yolunda gidiyordu. İşte tüm bunlara son verdiğimiz, hortumlarını kestiğimiz için bize karşı birleştiler.



İMAM MİHRABI TERKEDER Mİ


Çıkmış paralel devlet. İnlerine gireceğiz demiştim. Şimdi imamlar kaçıyor. İmam mihrabı terk eder mi? Ama bunlarınki kaçıyor. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar sonuna kadar kovalayacağız. Yerleri belli zaten. Hazır... Onlar kaçacak, biz kovalayacağız çünkü bu milleti bölenlerle, bu ümmeti bölenlerle mücadelemiz evelallah devam edecektir. 7 Haziran bileseniz ki bunları kovalamanın final günüdür.



ANKARA'DAN BAHÇELİ'YE: SEN KİMSİN?


Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da katıldığı açılış töreninde yaptığı konuşmadada MHP lideri Bahçeli'ye sert eleştiriler yöneltti. Erdoğan şunları kaydetti: "Ne yaptılar? Diyanet İşleri Başkanı'nın altında bir tane Mercedes varmış.Günlerce Diyanet Başkanlığı makamını yıpratmaya çalıştılar. Tabi Diyanet İşleri Başkanımız da bunu iade etti. Kanıma dokundu, 'Sayın Başkan, ben Cumhurbaşkanlığı makamındaki zırhlı Mercedelerden bir tanesini tahsis edeceğim' dedim. Ve tahsis ettik. Şimdi çıkmış Bahçeli ne diyor? 'Ya istifa et, ya bu arabayı iade et.' Sen kimsin ya? Önce haddini bil."







#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Diyanet İşleri
#Üsküdar
9 yıl önce