|

Talmud üzerine yemin etti

Fetullah Gülen’in Mason olduğuna dair belgeleri ortaya koyan Yeni Şafak, şok bir rapor daha yayınlıyor. Gizli ibareli rapor Gülen'in Masonlarla ilişkilerini anlatıyor. Rapordaki korkunç iddialar Gülen’in Mason belgelerini teyid ederken çok daha çarpıcı bilgi veriyor: Türkiye’de Bilderberg 'in sacayağı olan Mason Üçgen Locasına kayıt yaptırmıştır.”Bilderberg üyeleri bağlılık yemini etmek zorundadır. Gülen de talmud üzerine yemin etmiştir.

Yeni Şafak
04:00 - 11/04/2015 Cumartesi
Güncelleme: 06:13 - 11/04/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Yeni Şafak'ın Fetullah Gülen'in Masonluğuna ilişkin yayınladığı belgeler, ortaya çıkan yeni bilgi ve raporların yanı sıra dönemin tanıklıklarıyla doğrulanmaya devam ediyor. Bugün sümenaltı edildiği düşünülen bir İstihbarat Raporu'nu daha deşifre ediyoruz. Fetullah Gülen ve Masonlarla ilişkileri başlığını taşıyan raporda duyanları hayretler içerisinde bırakacak ve dudakları uçuklatacak bilgiler var. Rapordaki korkunç iddialar Gülen'in Masonluk belgelerini teyid ederken çok daha çarpıcı bir bilgi veriyor: “Bilderberg üyeleri talmud üzerine yemin ederek siyonizme bağlılık yemini etmek zorundadır. F.Gülen bu toplantıların çoğuna ABD'de katılmış ve Türkiye'de Bilderberg saç ayağı olan Mason Üçgen Locasına kayıt olarak yemin etmiştir."



İŞTE O RAPOR


“Masonların dünya üzerinde bu denli güçlü ve etkili olmalarının en büyük nedenlerinden bir tanesi sağlam bir asker gibi emir komuta sistemine sahip olmalarıdır. Bu sistemin en büyük özelliği gizlilik prensipleridir. Her Masonik loca ve derce yalnız kendine verilen emirleri yerine getirir. Kurulan derece sistemi sayesinde her locanın yalnızca üst kademelerindekiler Masonluğun stratejisini bilebilir. Masonluğu en tehlikeli hale getiren yönü faaliyetlerini büyük bir gizlilik içerisinde yürütmesidir. Bu gizlilik nedeni ile sıradan insanlar masonluk faaliyetlerinin iç yüzünü bilemez."



HAYIR KURUMU GÖRÜNÜŞLÜLER


Masonluğun en önemli önceliği gizliliktir. Kendi çıkardıkları dergilerde devamlı gizlilik ketumiyet ve sırları açıklamamaktan sık sık bahseder. Mason üstadı ile masonluğa yeni başlayan üye arasında şu diyalog bunu apaçık anlatmaktadır. “Büyük Üstad önce sizden bir şeref sözü isteyeceğim aramıza alınsanız da burada görüp işittiklerinizi dışarıda hiç kimseye açıklamayacağınıza söz verir misiniz? Uçları size çevrilmiş olan bu kılıçlar yemininizi çiğnerseniz masonluğun sizden nasıl öç alacağı aynı zamanda çekeceğiniz vicdan azabını göstermektedir." (Türkiye Büyük Mason Locası Birinci Derece Tüzüğü) Bir hayır kurumu olduğunu iddia eden bu dernekler neden çalışmalarını gizleme gereği duyarlar ortaya çıkmasını istemedikleri hangi tür çalışmalarıdır?"



ÖĞRENDİĞİNİZDE YIKICI OLABİLİR


Rapor devam ediyor: “Bu locaların bir kısmı hayır işlerinde kendilerini ifade etmesine rağmen esas gayretleri yurt dışına bağlantılı oldukları istihbarat çalışmalarına yardımcı olmak, devletin en üst kademelerine kendi üyelerini yerleştirerek güç ve ekonomik kazanç sağlamak amacını gütmektedir. Yurt dışı bağlantılarında localara para transfer edildiği ve loca üyelerinin her iş kolunda örgütlendiği, esas gayelerinin üstünü örtmek için hayır kurumları açtıkları istihbaratça tespit edilmiştir. Bu büyük örgütlenmenin içerisinde Fethullah Gülen cemaati asıl yer tutar. Bu örgütün localarla yakın teması bilinmektedir. Amerikan gizli servisine ajan yetiştiren Moon Tarikatı ile Fethullah Gülen cemaatinin ilişkileri gelişmiş ve Moon tarikatının her toplantısına cemaat mensupları yoğun bir şekilde katılım sağlamışlardır."



Gülen yuvarlak masa üyesi mi?


Fetullah Gülen ve Masonlarla ilişkileri başlıklı istihbarat raporundaki şu detaylar oldukça dikkat çekici: “Söz konusu şebekenin ortaya çıkan en temel amacı tüm dünyayı tek merkezden yönetebilmek için her ülkede irtibat sağlayacakları güçlendirdikleri, kullanabilecekleri bir ağ oluşturmaktır. Bunu gerçekleştirmek için organize edilmiş irtibat halinde olabilecekleri alt merkez mekanizmalar oluşturulması ihtiyacı vardı. Bunun için yuvarlak masa (The Round Table) teorisini geliştirdiler. Bu teoriye göre şekillendirilecek organlar üstlendikleri görevlere göre kendi aralarında bir irtibat ağı kurarak bilgi alış verişinde bulunacak ve dünya ülkelerini istediği gibi yönlendirecek politikalar geliştireceklerdi. Yuvarlak masa organlarının elemanları kendi ülkelerinde ekonomik yeterliliği olan yönetimde söz sahibi olacak kişiler ve kuruluşlardan seçilmiştir."



SİVİL TOPLUM KOALİSYONU VAR


Yuvarlak Masa, raporda şöyle tarif ediliyor: “ABD dış politikasının ve askeri organizasyonlarını İsrail lehine etkileyerek İsrail'in yapamadığı operasyonların ABD tarafından yapılmasını ve finanse edilmesini sağlayan sivil toplum koalisyonudur. Bütün dünyada İsrail ve Yahudiler kadar medyayı etkin kullanan bir ülke yoktur. “Wall Street Journal, Chihago Sun Times, Washington Times, New York Times gibi gazeteler" “Commentary the new republic ve weekly standart gibi dergiler" “CNN" ve “NBC" gibi bir çok televizyon kanalları tamamen İsrail lehine yayın yapmaktadırlar. Dolayısıyla ABD'deki faaliyetleri kendi lehlerine olan her türlü işi ve işlemleri yaptırmakta zorluk çekmemektedirler."



Türkiye'deki mason sayısı kaç?


İstihbarat raporuna göre Türkiye'de 1935'te 3 bin ile 5 bin arasında Mason bulunduğu tespit edilmiş. Mason sayısı ile ilgili olarak istihbarat raporunda şu bilgiler yer alıyor: “1935'te kapanma günlerinde 13 ilde, 47 loca (İstanbul 27, İzmir 7) İzmit 2, Elazığ, Sivas, Malatya, Mersin, Manisa, Samsun, Gaziantep, Kayseri, Ankara birer. 3000-5000 mason bulunduğu tespit edilmiştir. 1970 de hür ve kabul edilmişlerin 46 locası (İstanbul 25, Ankara 13, İzmir 6) büyük mahfilin ise 11 locada 480 üyesi vardır. “



Bir mezar kadar ketum olmalıyız


Raporda sıkça Türkiye Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası'nın 1966 yılından itibaren ortalama üç ila beş aylık periyotlarla yayınlanan Araştırma ve Yayın Organı, Mimar Sinan Dergisi'nden alıntılar yer alıyor. Bu alıntılardan ilki 7. Sayı sayfa 14'teki şu ifadeler: “Bize verilen sırları kalbimizin en derin köşesinde saklamalıyız. Bir ölü kadar sessiz, bir mezar kadar ketum olmalıyız" Söz konusu ifade de Kasım Gülek ve Fethullah Gülen ile ilgili olarak “Mason değildir" açıklamasının doğruluğuna dair önemli ipucu içeriyor.



MASON DERGİSİNDEKİ AYET


Dergi 1966 yılında yayına başlamış. İlk sayının giriş sayfalarında dikkat çekici bir detay var: Kur'an- Kerim'den bir ayetin meali. Kur'an-ı Kerim'den olduğu belirtilen cümle şu şekilde: “Gevşeklik göstermeyin, Endişe etmeyin, İnanıyorsanız mutlaka yenersiniz" Rapor Masonlarla ilgili şu ifadelerle devam ediyor: “Masonların kendilerine sorulduğunda “Masonluğun bir hayır yardımlaşma kurulu olduğunu ifade ederler" İlk Masonluk Türkiye'de Türk Yükseltme Cemiyeti adı altında kurulmuştur. Masonlar basına ve toplantılarına ilişkin tüm açıklamalarında örgütün hayırsever olduğu, yardımsever olduğu ve iyi niyetlerinden bahsederler. Böyle olunca Masonluğun bir hayır kurumu olduğuna inanmak sıradan insanlar için kolaydır. Masonları incelemeye başladığında durumun hiç de anlatılan gibi olmadığı açık ortadadır."



GÜLEN'İN ROLÜ


Gizli damgalı istihbarat raporundaki Fetullah Gülen ile ilgili çarpıcı bölümler ise şu şekilde: "Türkiye'de yapılanma şu şekilde cereyan etmiştir. Fetullah Gülen talmut üzerine yemin etmiş bir “Bilderberg" üyesidir. Her sene değişik ülkelerde toplantılar yapan grup gerçek Bilderberg değildir. Bilderberg group gizli Siyonist örgüt Bilderberg'i gizlemek için kurulan bir örgüttür. Ayrıca gerçek Bilderberg üyeleri (seçkin üyeler) “Yahudilerin gerçek kitabı talmud" üzerine yemin ederek siyonizme bağlılık yemini etmek zorundadır. F.Gülen bu toplantıların çoğuna ABD'de katılmış ve Türkiye'de Bilderberg sacayağı olan Mason Üçgen Locasına kayıt olarak yemin etmiştir."




#Fetullah Gülen
#fethullah gülen mason
#yeni şafak gülen belgeleri
9 yıl önce