|

Tarım aracı devrildi: 1 ölü

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, halk arasında 'pat pat' olarak bilinen tarım aracının devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Yeni Şafak
19:13 - 26/03/2015 Perşembe
Güncelleme: 17:17 - 26/03/2015 Perşembe
DHA

Traktörle komşusunun tarlasını süren 46 yaşındaki Birol Daşdemir, iddiaya göre tarla sahibini eve göndererek çay demlemesini istedi. Daşdemir, arkadaşı Mahmut Vural'ı da alıp tarım aracı ile demlenen çayı almak için yola çıktı. Ancak tarım aracı, yokuş aşağıya inerken freninin boşalması sonucu kontrolden çıkarak tarlaya devrildi. 55 yaşındaki Mahmut Vural, atlayarak kurtulurken, tarım aracının altında kalan sürücü Birol Daşdemir olay yerinde öldü.



Kaza yerine gelen ölen Daşdemir'in yakınları, tarla sahibine tepki gösterdi. Daşdemir'in yakınlarını köylüler sakinleştirmeye çalıştı. Tarla sahibi ise "Çay almak için geldiler. O sırada kaza olmuş" dedi. Daşdemir'in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Aynı hastanede tedavi altına alınan Mahmut Vural'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



#zonguldak
#zonguldak tarım aracı devrildi
#trafik kazası
9 yıl önce