|

Tesisler tekrar inşa edilecek

İnsani Yardım Vakfı İHH, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde mülteciler için günde 170 bin ekmek üreten fırında çıkan ve daha sonra 60 TIR'lık yardım malzemesinin depolandığı lojistik merkezine sıçrayan yangında hasar gören birimlerin yeniden inşası için kampanya başlattı.

Yeni Şafak
04:00 - 2/08/2015 Pazar
Güncelleme: 00:02 - 2/08/2015 Pazar
Yeni Şafak
FATİH ÖZKANOĞLU


İHH, 'Yeniden İnşa Ediyoruz' sloganı ile başlattığı kampanya ile en kısa zamanda yanan tesislerin yenilerini yapmayı planlıyor.



1 MİLYON KİŞİYE YARDIM


İHH Suriye koordinasyon merkezlerinin faaliyetleri neticesinde bu güne kadar 1 milyon kişiye gıda, 6 yüz bin kişiye giyim, 2 yüz 57 bin 500 kişiye eğitim ve 4 yüz 44 bin 500 kişiye sağlık yardımı ulaştırdı. İHH'nın Suriye'de inşa ettiği çadır ve konteyner kentlerde 50 bin kişi yaşıyor.



DESTEK BEKLİYOR


İHH, yardım bekleyen milyonlarca ihtiyaç sahibinin zor durumda kalmaması adına fırın ve lojistik depolarını yeniden hizmete açmak için var gücüyle çalışıyor. Destekçilerin sayesinde yakın zamanda fırın ve depoların yeniden hizmete girmesi planlanıyor. Yardımların kesintiye uğramaması için başlanan “yeniden inşa” çalışması destek bekliyor.



#Yeniden İnşa Ediyoruz
#ihh
#Reyhanlı
9 yıl önce