|

TIR dehşeti: 4 ölü

Elazığ’da tali yoldan çevre yoluna çıkan kamyonet, bir TIR’ın altında kaldı. Dev aracın metrelerce sürüklediği kamyonet hurdaya dönerken, içindeki 4 kişi olay yerinde feci şekilde can verdi. TIR sürücüsü gözaltına alındı

Yeni Şafak
04:00 - 22/12/2014 Pazartesi
Güncelleme: 22:38 - 21/12/2014 Pazar
Diğer
Elazığ’da TIR terörüne bir yenisi daha eklendi. TIR’ın altına alarak biçtiği kamyonetteki 4 kişi hayatını kaybetti.

Tunceli istikametinden Malatya yönüne giden Erhan Kanılmaz (40) idaresindeki 62 AD 541 plakalı TIR, tali yoldan Elazığ güney çevre yoluna çıkan Mehmet Celayır’ın (60) kullandığı 23 EH 438 plakalı kamyonete yandan çarptı. Dev araç, altına aldığı kamyoneti metrelerce sürükledikten sonra durabildi.  Kazayı gören vatandaşların ihbarının ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. 

KAMYONETTE CAN VERDİLER 

Bölgeye kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri, vatandaşların da yardımıyla kamyonetin sıkışan kapılarını levyeyle açmaya çalıştı. Ancak, başarılı olamadı. Ekiplerin imdadına itfaiyeciler yetişti. Kapılar, itfaiyenin yoğun çabasıyla açılarak kazazedelere ulaşıldığında artık çok geçti. Sağlık ekipleri, kamyonet sürücüsü Celayır ile beraberindeki Ali Celayır (62), Abdullah Doğan (57) ve Muhammet Gün’ün (60) feci şekilde can verdiğini belirledi. Ölenlerin cesetlleri, itfaiyeciler tarafından araçtan çıkartılarak Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. TIR sürücüsü Erhan Kanılmaz gözaltına alındı. 

Kapıları açamadılar

TIR’ın ezdiği kamyonetteki 4 kişiye müdahale etmek isteyen sağlık ekipleri, sıkışan kapıları uzun süre açamadı. Ekiplerin imdadına itfaiyeciler yetişti. 

#Elazığ
#TIR
#Erhan Kanılmaz
9 yıl önce