|

Trabzon Feshane''de coşacak

Feshane Kongre ve Kültür Merkezi''nde 21-24 Şubat''ta Geleneksel Trabzon Günleri''ni düzenleyen Trabzon Federasyon Başkanı Haydar Dulkadiroğlu etkinliğin önemli kazanımları olacağının altı çizdi. İlin turizm potansiyeline katıkıda bulunulacağına değinen Dulkadiroğlu ''Etkinlik sadece Trabzon''un değil, bütün bölgenin turizmine katkıda bulunacak'' dedi.

İstihbarat Servisi
00:00 - 19/02/2013 Salı
Güncelleme: 23:58 - 18/02/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Trabzon  Feshane''de coşacak
Trabzon Feshane''de coşacak

Trabzon''un kurtuluş günlerine denk gelecek şekilde organize edilen ''Trabzon Tanıtım Günleri'' bu yıl Eyüp''teki Feshane Kültür Merkezi''nde düzenlenecek. Trabzon''a sosyal, kültürel, turistik ve ekonomik değeri olan projelerin kazandırılması için gayret ettiklerini söyleyen ve organizasyonun amacının bu olduğunu ifade eden Trabzon Federasyon (TF) Başkanı Haydar Dulkadiroğlu, ''STK''lar katma bütçeden pay alan kuruluşlar değil. Bizler ancak yatırımcılarımızı yönlendirerek ve doğru yatırım yapmalarını sağlayarak ilimize katkıda bulunabiliriz.'' dedi.

''DEMİRYOLUNU ÖNEMSİYORUZ''

Trabzon''u gelecek yıllara hazırlayacak projelerin şehre ve bölgeye kazandırılması için devlet yetkilileriyle işbirliği ve diyalog içinde çalışarak katkılar sağlayabileceklerini belirten Başkanı Haydar Dulkadiroğlu, ''Örneğin Trabzon''dan da geçecek olan ve devletin yaptıracağı demiryolu projesini çok önemsiyoruz.'' dedi.

ETKİNLİĞİN KATKISI ÖNEMLİ

Dulkadirğlu, Trabzon''un turizm potansiyelini değerlendirebilmek ve geliştirebilmek için Trabzon başta olmak üzere tüm Karadeniz''de bir zihniyet değişikliğinin gerektiğinin altını çizdi. Turizm potansiyelinin değerlendirilip geliştirilmesi bir vizyon ve misyon meselesi olduğuna işaret eden Başkan Dulkadirğlu ''Gurbetteki Trabzonlular olarak düzenlediğimiz tanıtım etkinliklerinin, Trabzon''un ve Trabzonlunun kendisini tanıtması için çok önemli bir mecra olduğunu düşünüyorum. Bu yıl Feshane''de düzenleyeceğimiz ''Trabzon Tanıtım Günleri'' etkinliklerinin başta Trabzon olmak üzere bölgemize çok ciddi sayıda turistin gitmesine katkı sağlayacağına inanıyorum.'' şeklinde konuştu.


11 yıl önce