|

Turist taşıyan minibüs devrildi: 1 ölü

Muğla'nın Ula ilçesinde, turistleri taşıyan minibüsünün devrilmesi sonucu bir Rus turist hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı. Minibüs şoförü, gözaltına alındı.

Yeni Şafak
12:16 - 2/06/2015 Salı
Güncelleme: 09:21 - 2/06/2015 Salı
AA

Dalaman Havalimanından Marmaris ilçesine giden Rus turistlerin bulunduğu, sürücüsünün kimliğiyle plakası henüz belirlenemeyen minibüs, Gökçe mevkisinde devrildi.



Kazada, minibüsteki 15 turist yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Muğla ve çevre ilçelerdeki hastanelere kaldırıldı.



Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yaralılardan Natalia Russkikh (50) yaşamını yitirdi. Diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.



Minibüs şoförü, gözaltına alındı.



Yaralıların isimleri belli oldu


Marmaris-Muğla karayolu Gökçe mevkisindeki trafik kazasında yaralanan 14 turistin tedavileri, Muğla ve Marmaris'teki hastanelerde sürüyor.



Natalia Russkikh'in (50) yaşamını yitirdiği kazada, Olga Besaeva, Zinnoida Urokova, Ayhan Seyfi Ferad, Rafil Akhmetchin'in Muğla'da, Irina Shakhova, Marianna Nikitina, Kaverina Ekaterina, Zhanna Shreider, Maria Panasenko ile Isabek Gusenov'un Marmaris'teki hastanelerde tedavilerinin sürdüğü ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.



İsimleri öğrenilemeyen 4 yaralının da ayakta tedavi edildiği belirtildi.



Dalaman Havalimanından Marmaris ilçesine giden Rus ve Kırgız uyruklu turistlerin bulunduğu, Sabahattin K yönetimindeki 09 LM 430 plakalı minibüs devrilmiş ve 15 turist yaralanmıştı.



#Muğla
#trafik kazası
#turist otobüsü kaza
9 yıl önce