|

Türkiye 21. yüzyılın parlayan yıldızı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, "Türkiye iyi, doğru, kendi çizdiği yolla beraber 21. yüzyıla dünyanın parlayan yıldızı olacak bir istikamette gidiyor" dedi.

Yeni Şafak
21:43 - 5/05/2015 Salı
Güncelleme: 18:47 - 5/05/2015 Salı
AA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Türkiye'nin iyi, doğru, kendi çizdiği yolla beraber 21. yüzyıla dünyanın parlayan yıldızı olacak bir istikamette gittiğini söyledi.



Seçim çalışmalarını sürdüren Soylu, Trabzon Ticaret Borsası'nı (TTB) ziyaret etti. Burada TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Soylu, daha sonra Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya geldi.



Trabzon Şoförler Odası'nın düzenlediği yemeğe de katılan Soylu, burada yaptığı konuşmada AK Parti'nin 13 yıldır milleti yanıltmadığını ifade etti.



Soylu, son 13 yıldır Türkiye'de insanların evlatlarıyla birlikte yarına ait hayaller kurabilen bir tablo oluştuğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:



"Milletimizi 13 yıldır darbe kurallarına, gazetelerin attığı manşetlere, ülkenin geleceğini faiz lobisine teslim etmedik. Bu milletin geleceğini, bu toprakları ucuzlatmak isteyen insanlara, bu güzel cennet vatanımıza pusu kurmaya çalışanlara teslim etmedik. Bu ülkeyi teröre, baskıya, zorbalığa teslim etmedik. Sizin verdiğiniz destek ile 785 bin kilometrekarenin her santimetresinde ay yıldızlı bayrağı onurla, gururla dalgalandırdık."



Her türlü baskıya rağmen millete hiçbir zaman sırtlarını dönmediklerini belirten Soylu, şöyle devam etti:



"Artık üreten bir Türkiye var. Türkiye'nin her tarafında gençlerini ilimle, bilimle donatan bir ülke. Türkiye iyi, doğru, kendi çizdiği yolla beraber 21. yüzyıla dünyanın parlayan yıldızı olacak bir istikamette gidiyor. Bunu Türkiye tek başına iktidar ile yaptı. Ayakları üzerinde duran, geri adım atmayan bir Türkiye var bugün."



Süleyman Soylu, Türkiye'nin birinci yarıyı başarı ile bitirdiğini, şimdi ikinci yarıya başladıklarını ifade ederek, "Türkiye yarınlarına, aydınlık dolu günlerine güvenle emin bir şekilde bakmaktadır" şeklinde konuştu.



Türkiye'nin kazanımlarını kaybetmemesi gerektiğini dile getiren Soylu, Türkiye'nin son 13 yılda çok iyi bir noktaya geldiğini de kaydetti.

#Süleyman Soylu
#AK Parti
#Trabzon
#Seçim çalışmaları
9 yıl önce