|

Üst geçitte izdiham

Güngören'de tramvay kazasının ardından yolcular metrobüse yönlendirince üst geçitte izdiham yaşandı.

Yeni Şafak
23:42 - 26/05/2015 Salı
Güncelleme: 20:56 - 26/05/2015 Salı
IHA

Güngören'de 2 kişinin ağır yaralanmasıyla sonuçlanan tramvay kazasının ardından trafikte kalan vatandaşlar metrobüse akın etti. İş çıkışına denk gelen kaza nedeniyle Zeytinburnu üst geçitte izdiham yaşandı. Devreye giren polis, üst geçitte yayaları yönlendirerek yoğunluğu bertaraf etmeye çalıştı.


Güngören'de meydana gelen tramvay kazasının ardından araç trafik kilitlendi. Toplu taşıma araçlarında ve servis minibüslerinde mahsur kalan vatandaşlar bunun üzerine metrobüslere yöneldi. Akşam iş çıkışı ile birlikte artan yoğunluk kaza nedeniyle oluşan yoğunluğu daha da arttırdı. Toplu taşıma ve özel araçlardan metrobüse yönelen vatandaşlar özellikle Zeytinburnu üst geçitte izdihamın ortasında kaldı. Vatandaşların zor anlar yaşadığı üst geçitte, her zaman karayolunda trafiği yönlendiren polis ekiplerinin bu kez üst geçide çıkarak yayaları yönlendirdiği gözlendi. Öte yandan, üst geçide çıkamayan bazı vatandaşlar, E-5 üzerindeki bariyerleri aşarak metrobüse gitmeye çalıştıkları görüldü. Bu nedenle zaman zaman bazı vatandaşlar trafikte ezilme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.


Zeytinburnu metrobüs üst geçidinde yaşanan ve yaklaşık yarım saat süren yoğunluk ilerleyen saatlerde etkisini azaltarak normale döndü.

#tramvay kazası
#metrobüs
#üst geçit
#izdiham
9 yıl önce