|

Ustaosmanoğlu Hakk’a uğurlandı

İsmailağa Cemaati’nin manevi önderi Mahmud Efendi’nin vefat eden kardeşi İsmail Ustaosmanoğlu Hocaefendi, Yavuz Sultan Selim Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Başbakan Davutoğlu’nun da katıldığı cenaze töreninde taziyeleri Mahmut Efendi’nin oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu kabul etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/01/2015 Cumartesi
Güncelleme: 22:06 - 30/01/2015 Cuma
Yeni Şafak
İsmail Ağa Cemaati’nin manevi önderi Mahmud Efendi’nin kardeşi İsmail Ustaosmanoğlu dün Yavuz Sultan Selim Camii’nden Hakk’a uğurlandı. Kanser tedavisi gördüğü hastanede önceki gün vefat eden İsmail Ustaosmanoğlu’nun (73) cenaze namazını İsmailağa Camii İmam Hatibi Salih Topçu Hocaefendi kıldırdı. 

BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Cenaze namazına Başbakan Ahmet Davutoğlu, siyasiler ve bürokratlar, İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran, Fatih Erbakan, İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı Mütevelli Heyetinden Hasan Efendi, Mustafa Efendi, Ahmet Ustaosmanoğlu ile Ahmet Mahmut Ünlü, İsmailağa Cemaati’nin önde gelen hocalarından Mahmud Şevket Ustaosmanoğlu, Nedim Payalan, Seyfettin İnanç, Salih Topçu ve İsmailağa Vakfı Başkanı Celal Erzincanlıoğlu ile İsmailağa Cemaati’ne bağlı çok sayıda hoca ile binlerce kişi katıldı. Davutoğlu, Mahmut Efendi’nin oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu ile ailenin diğer üyelerine taziyelerini ileterek, bir süre sohbet etti. Ustaosmanoğlu, Edirnekapı Sakızağa Şehitliği’ndeki aile kabristanında toprağa verildi.
#İsmail Ağa Cemaati
#Mahmud Efendi
#İsmail Ustaosmanoğlu
#Ahmet Davutoğlu
9 yıl önce