|

Uykudaki kızını ve eşini bıçakla öldürdü

İstanbul Esenyurt'ta cinnet getiren Ayşe Yüksek eşi ve kızını uykuda bıçaklayarak öldürdü. Kendisini de göğsünden bıçaklayarak intihar etmek isteyen Yüksek, cesetlerle birlikte evde 12 saat geçirdikten sonra cinayeti akrabasına haber verdi.

Oktay Yıldırım
00:00 - 15/08/2012 Çarşamba
Güncelleme: 01:12 - 15/08/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Uykudaki  kızını ve eşini bıçakla öldürdü
Uykudaki kızını ve eşini bıçakla öldürdü

İstanbul Esenyurt'ta cinnet getiren bir kadın uykudaki eşini ve 10 yaşındaki çocuğunu bıçaklayarak öldürdü. Olay Akçaburgaz Mahallesi'ndeki apartmanın giriş katında meydana geldi. İddiaya göre, nakliyatçılık yapan Sezai Yüksek, bir ay önce banka kredisiyle ev aldı. Alınan evin ablasına uzak olması nedeniyle Ayşe Yüksek eşi Sezai Yüksek ile sık sık kavga etmeye başladı. Önceki gece evden misafirlerini uğurlayan anne Ayşe Yüksek, kocası Sezai Yüksek ve 10 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi kızı Duygu'yu uykuları sırasında bıçakladı.

CESETLERLE 12 SAAT

Kızını ve eşini öldüren Ayşe Yüksek, kanlar içinde kalan cesetler ile birlikte evde 12 saat geçirdikten sonra bir akrabasını telefonla arayarak cinayeti haber verdi. Yüksel'in akrabası olayı polise bildirdi. Polis, Yüksel'in evine gitti. Camı kırarak eve giren polis, kendisini de göğsünden bıçaklayan Yüksel'i gözaltına alarak hastaneye kaldırdı. Polis olay yerinde yaptığı incelemede baba ve kızın vücudunda çok sayıda bıçak darbesi tespit etti. Hastaneye kaldırılan Ayşe Yüksek'in sinir hastası olduğu için hap kullandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.




12 yıl önce