|

Vedat Şahin'in cenazesi defnedildi

İstanbul’da uğradıkları silahlı saldırıda hayatını kaybeden Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve koruması Ferdi Topal, memleketleri Samsun'da toprağa verildi.

Yeni Şafak
14:49 - 26/12/2014 Cuma
Güncelleme: 12:50 - 26/12/2014 Cuma
IHA
Önceki gün İstanbul’un Nişantaşı ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ve koruması Ferdi Topal'ın cenazeleri dün gece Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Samsun-Çarşamba Havaalanı'na getirildi. 300 araçlık bir konvoyla Bafra ilçesine getirilen Vedat Şahin'in cenazesi Kavakpınar Mahallesi’nde bulunan baba ocağına, koruması Ferdi Topal'ın cenazesi ise Gazipaşa Mahallesi’ndeki evine getirildi. Bugün Kavakpınar Mahallesi Sarçam Sokak’ta bulunan baba evinin önünde alınan helalliğin ardından Vedat Şahin’in cenazesi ilçedeki Mevlana Camii’ne getirildi. Ferdi Topal'ın cenazesi de Gazipaşa Mahallesi’ndeki evinin önünde alınan helalliğin ardından aynı camiye getirildi. Şahin ve Topal’ın cenaze törenlerine Türkiye’nin dört bir yanından gelen kalabalıktan dolayı camide büyük bir izdiham yaşandı. Cenaze törenine Sedat Şahin ve kardeşi Nihat Şahin katılmazken, Sedat Şahin’in oğulları Şeymi ve Serkan ile Vedat Şahin’in oğlu Bahadır tabutun başından bir an olsun ayrılmayarak taziyeleri kabul ettiler. Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Vedat Şahin'in cenazesi Alaçam ilçesi Gökceboğaz Mahallesi’ne götürülerek, Kargalı Mezarlığı’na defnedildi. Şahin’in koruması Ferdi Topal'ın cenazesi ise Bafra Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.


Cenaze törenine ayrıca MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Sedat Peker’in kardeşi Atilla Peker, Şahin ailesinin dünürü Bucak Aşireti’nden Fatih Bucak ile çok sayıda akrabası ve sevenleri katıldı.


 
#vedat şahin
#vedat şahin cenaze
#vedat şahin bafra
9 yıl önce