|

Villa hırsızlarına karşı özel ekip

Bodrum, Marmaris ve Fethiye'de aralarında Ali Şen'in villasının da bulunduğu çok sayıda evin soyulması üzerine Muğla İl Jandarma Komutanlığı, istihbarat ve takipte uzman özel bir ekip oluşturdu

Aa
00:00 - 10/07/2012 Salı
Güncelleme: 00:21 - 10/07/2012 Salı
Yeni Şafak
Villa hırsızlarına karşı özel ekip
Villa hırsızlarına karşı özel ekip

Boddrum, Marmaris ve Fethiye'de 2 gün içinde aralarında Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen'in villasının da bulunduğu çok sayıda evde yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili Muğla İl Jandarma Komutanlığı, özel ekip oluşturdu. 6-7 Temmuz günlerinde Bodrum, Marmaris ve Fethiye'de 20'nin üzerinde evden hırsızlık olayı yaşandı. Evi soyulan 4'ü yabancı çok sayıda mağdur, olayla ilgili jandarma ekiplerine şikayette bulundu. İlçelerde yaşanan hırsızlık olaylarında çok sayıda bilgisayar, kamera, cep telefonu ve ziynet eşyası çalındı. Çalınanlar arasında 1 otomobil ve motosiklet, kredi kartları, sürücü belgeleri ve kimlik kartlarının da olduğu öğrenildi.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELEMEDE

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme ekipleri, Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen'in Yalıkavak Gökçebel mevkisindeki evi ve diğer evlerde inceleme yaptı. Yapılan inceleme kapsamında evlerde çalışanların da ifadesine başvuruldu. Muğla İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde, hırsızların yakalanması için özel ekip oluşturuldu. Olay yeri inceleme, istihbarat ve takip konularında uzman olan ekibin, ilk olarak hırsızlık olaylarının yaşandığı noktalarda, güvenlik kameraları görüntüleri incelediği bildirildi.




12 yıl önce