|

Yanmaktan kıl payı kurtuldular

Beyoğlu''nda motosiklete binen 2 kişi, seyir halindeyken kasise çarparak yere düştü. Kazanın hemen sonrası motosiklet patlayarak alev topuna dönerken, şahıslar yanmaktan kıl payı kurtuldu.

İha
00:00 - 18/09/2014 الخميس
Güncelleme: 10:16 - 18/09/2014 الخميس
Yeni Şafak
Yanmaktan kıl payı kurtuldular
Yanmaktan kıl payı kurtuldular

Beyoğlu''nda geçtiğimiz gün meydana gelen motosiklet kazası sonrası yaşananlar film sahnelerini aratmadı. İddiaya göre, sokak üzerinde motosikletle seyir halinde olan 2 kişi, önlerindeki kasise çarptı. Çarpma sonucu motosiklet sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek arkasındaki ile birlikte yere düştü. Kaza sonrası devrilen motosiklet, bilinmeyen bir nedenle patlayarak yanmaya başladı. Yangının kısa sürede büyümesiyle motosiklet bir anda alev topuna döndü. Motosikletin hemen yanına düşerek yerde kıvranan 2 kişi ise yanmaktan son anda kurtularak kaçmaya başladı. Kaza nedeniyle sağ ayağından yaralandığı anlaşılan şahıs, topallayarak kaçmaya çalışırken bir anda yere yığıldı. Yaralanan şahsı vatandaşlar koluna girerek olay yerinden uzaklaştırdı. Şahıslar daha sonra olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine ise olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Yangının devam ettiği sırada bazı araçların hiçbir şey olmamış gibi motosikletin yanından geçmesi dikkat çekerken, eline yangın tüpü alan bir vatandaş da motosiklete müdahale edemedi. Tüm bu yaşananlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

YANGINDAN ''MAL'' KAÇIRDI

Yangın devam ettiği sırada vatandaşlar itfaiye ekiplerini beklerken ilginç bir olay daha yaşandı. Olayın yaşandığı mahallede oturduğu öğrenilen bir kadın, korkuluklara astığı halılarını apar topar kaçırdı. Halılarını kurtaran kadın daha sonra kaldırıma çıkarak yangını izledi. O esnada bazı motosiklet sürücüleri ise yangını görerek geri döndü.

Bir süre sonra gelen itfaiye ekipleri, yanan motosikleti kısa sürede söndürdü. Yangını kontrol altına alan ekipler daha sonra soğutma çalışmalarını sürdürdü.

''ANNEM MOTOSİKLETİ SÖNDÜRMEYE GELİRKEN YERE DÜŞTÜ''

Olayı gören bir çocuk ise yaşadıklarını anlatırken gülme krizine girdi. Motosikletin yandığı annesine haber veren çocuk, annesinin bir kova suyla motosikleti söndürmeye gelirken kayarak yere düştüğünü söyledi. Çocuk, ''Biz burada arkadaşlarla oturuyorduk. Motosikletin üstünde 2 kişi vardı. Burada kayarak düştüler. Tekerlekler falan yandı. Mahalledekiler falan herkes koştu. Patladı mı bilmiyorum ama ''bam'' diye ses geldi. Annemin elinde su vardı söndürmeye gelirken düştü, çok komikti'' dedi.

Polis yangınla ve kaçan şahısların bulunmasıyla ilgili inceleme başlattı.

٪d سنوات قبل
default-profile-img